Màster en Gestió Avançada del Disseny. Estratègia i Emprenedoria

Aquest màster et capacitarà per adaptar-te als nous escenaris empresarials i socials, proporcionant un ampli coneixement d'estratègies, així com diverses formes d'abordar l'emprenedoria creativa per materialitzar projectes reals.

NOVA DATA D'INICI: 9/10/2020

Sol·licita informació

Aquest màster et capacitarà per adaptar-te als nous escenaris empresarials i socials, proporcionant un ampli coneixement d'estratègies, així com diverses formes d'abordar l'emprenedoria creativa per materialitzar projectes reals.

NOVA DATA D'INICI: 9/10/2020

Titulació

Màster en Gestió Avançada del Disseny. Estratègia i Emprenedoria, títol propi expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Elisava.

Direcció

Enric Bayó

Crèdits ECTS

60

Durada

Oct 2020 a jul 2021
Dj i dv: avaluacions i conferències.

Preu

Oct 2020: 11.000€ (+450€ preinscripció)
Finançament i beques

Idioma

Anglès

Field trip

Despeses no incloses

Requisits d'accés i d’admissió

Títol universitari oficial de Grau o equivalent. Idea de negoci o intenció de desenvolupar un projecte de màster.
Més informació

Pot la gestió del disseny ajudar a l'adaptació dels mercats en constant canvi? Al Màster en Gestió Avançada del Disseny. Estratègia i Emprenedoria podràs donar resposta a les necessitats de l'usuari i del mercat.

El disseny es percep cada cop més com una activitat transversal de gestió complexa en què es troben les necessitats dels usuaris/consumidors, la dinàmica del mercat i les estratègies comercials. De la mateixa manera, les metodologies de gestió, també conegudes com a gestió de disseny, no han pogut adaptar-se al flux canviant i dinàmic dels mercats actuals i els esperits empresarials.

La necessitat de planificar i crear nous patrons exigeix ​​la ruptura amb les estructures rígides i l'adopció d'unes metodologies més orgàniques, adaptables a una època de constant canvi i a noves societats i mercats emergents. Aquesta nova planificació s'ha de centrar en l'estratègia i l'esperit empresarial amb noves idees preconcebudes com a models de desenvolupament de projectes per a professionals creatius i de negocis i com a model per a empreses més creatives.

Aquest Máster es basa en una metodologia d'aprenentatge pràctic i treballa amb projectes empresarials reals que desenvoluparan els participants durant el primer mes de classes. Els participants poden portar els seus projectes empresarials o desenvolupar una col·laboració amb els seus companys de classe. L'objectiu és completar el màster amb un projecte a punt per a la inversió.

El Màster en Gestió de Disseny Avançat, Estratègia i Emprenedoria (MaDE) té una estructura poc convencional que ofereix tant la flexibilitat com el suport a les necessitats actuals de l'empresari. Quatre mòduls es duen a terme a Barcelona i tres més a Rotterdam (els estudiants viatjaran a Rotterdam durant, almenys, una setmana tres cops l'any). Una combinació de seminaris en línia i en el lloc brinden suport permanent a la feina dels participants.

Aquest curs ha estat dissenyat per l'equip de Disseny, Estratègia i Gestió d'Elisava i s'ha dut a terme en col·laboració amb la Rotterdam Business School.

 • Aquest programa té com a objectiu proporcionar als participants les eines i els entorns necessaris per conèixer la nova dinàmica d'intercanvi, per a la producció i distribució de productes i serveis.
 • El seu objectiu és generar sinergies interdisciplinàries, que brindin als participants coneixements per desenvolupar nous projectes i optimitzar els que ja existeixen.
 • El programa preveu capacitar els estudiants en el coneixement i l'aplicació de metodologies de treball de gestió de disseny que s'adaptin als nous escenaris empresarials, socials i geogràfics del món actual. Per a això, proporcionarà als participants un ampli coneixement de les estratègies i les diverses formes d'abordar l'emprenedoria creativa des de la perspectiva de l'Estratègia i la Gestió.
 • Habilitats i competències emprenedores.
 • Competències estratègiques per a la ideació i desenvolupament d'idees de negoci.
 • Competències de desenvolupament de models de negoci.
 • Desenvolupament i implementació d'idees de negoci per a indústries creatives i no creatives.
 • Gestió de projectes Competències administratives per dirigir una empresa.
 • Competències financeres per prendre decisions i invertir en idees de negoci.
 • Xarxes de negocis Parlar en públic Desenvolupament d'habilitats intrapresariat.
 • Disseny i prototipat de serveis i productes digitals, e-commerce i retail.
Enric Bayó
Enric Bayó Elisava

Enric Bayó

Director del Màster en Gestió Avançada del Disseny. Estratègia i Emprenedoria

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies