Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet

Aprofita el potencial d'aquest màster en disseny web per emprendre, dirigir i dissenyar productes i serveis web, així com aplicacions d'avantguarda des d'una perspectiva centrada en l'experiència d'usuari.

NOVA DATA D'INICI: 9/10/2020

Sol·licita informació

Aprofita el potencial d'aquest màster en disseny web per emprendre, dirigir i dissenyar productes i serveis web, així com aplicacions d'avantguarda des d'una perspectiva centrada en l'experiència d'usuari.

NOVA DATA D'INICI: 9/10/2020

Titulació

Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet, títol propi expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Direcció

Ariel Guersenzvaig, Rosa Llop i David Casacuberta

Crèdits ECTS

60

Durada

Oct 2020 a jul 2021
Dm, dx i dj, 17.00-21.15 h.

Preu

Oct 2020: 10.000€ (+450€ preinscripció)
Finançament i beques

Idiomes

Castellà, anglès bàsic

Requisits d'admissió

Títol universitari oficial de Grau o equivalent en Disseny, Enginyeria, Comunicació, Publicitat, etc. Coneixement de softwares de disseny i presentació carta de motivació.
Més informació

El Màster en Disseny i Direcció de Projectes Web està pensat per ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats en les principals àrees del disseny d'experiència d'usuari, disseny d'interacció i disseny d'interfície. Pensa en el teu web o aplicació favorites; segurament t'agraden pels sons que reprodueixen, o perquè són fàcils d’utilitzar, o per com s'integren en el teu dia a dia.

Si compres online, segurament valores la facilitat d'ús, la funcionalitat, o l'intuïtiva i ràpida que és la plataforma. En el cas de llegir diaris o notícies, probablement apreciaràs la informació relacionada i la llegibilitat de la tipografia. Podríem seguir, però segurament el que valores és que et donen el que els demanes en el moment en què el necessites. Quan tot funciona, sovint no ets totalment conscient d'això ja que la teva energia està focalitzada a triar aquest producte o vol que estàs buscant, a llegir aquest article, o a veure aquest vídeo per a aprendre com es prepara una bona paella.

Això és experiència d'usuari i, precisament, dissenyar aquestes experiències és el que ensenyem en el Màster d'Elisava. Mitjançant un professorat especialitzat en cadascuna de les àrees temàtiques del programa, l'estudi de casos i la realització d'un projecte pràctic, l'estudiant obtindrà una formació multidisciplinària. El programa té un clar focus centrat en els usuaris, però sense descurar la visió de negoci.

La nostra proposta formativa abasta tots els aspectes necessaris perquè adquireixis les competències i coneixements que et permetin dur a terme projectes per a productes, serveis i aplicacions digitals innovadores i efectives. Amb aquesta formació l'estudiant tindrà una visió detallada de tot el procés de la creació d'un projecte interactiu on la visió de negoci, l'experiència d'usuari (UX), la tecnologia i el disseny d'interfície, ocupen el lloc central.

El Màster en Disseny i Direcció de Projectes Web ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en importants empreses del sector (per exemple Everis, BeRepublic, Gamma UX, Optimyzet, Multiplica, Ogilvy, Everis, Gamma UX), però també a start-ups o empreses d'altres àmbits. Després de cursar aquest màster, un important número de ex-alumnes s'han incorporat a algunes de les principals empreses del sector a Espanya i l'estranger. També molts dels projectes finals de màster han estat guardonats amb prestigiosos premis internacionals, finançament i beques.

 • Entendre la importància de l'experiència d'usuari com una disciplina que dóna sentit al treball conjunt de tecnologia, disseny i interacció.
 • Proporcionar els coneixements interdisciplinaris necessaris per dur a terme un projecte de disseny d'experiència d'usuari en productes digitals.
 • Entendre les tecnologies interactives per a aprofitar la seva potencialitat social i de negoci en el disseny i desenvolupament de serveis i productes digitals.
 • Dirigir i gestionar un projecte d'interacció a partir de metodologies àgils.
 • Aplicar tècniques de Design Thinking, Trend Forecasting i altres processos d'innovació per a conceptualitzar experiències amb una clara proposta de valor.
 • Aplicar les principals tècniques de recerca i modelatge per dissenyar experiències digitals centrades en els usuaris.
 • Identificar i implementar els principis d'usabilitat per dissenyar serveis i aplicacions intuïtives, eficaces i eficients.
 • Aplicar tècniques bàsiques d'arquitectura de la informació i visualització de processos per a l'organització dels fluxos de l'experiència.
 • Proposar i implementar estratègies de contingut per desenvolupar copys persuasius, implementar campanyes d'email màrqueting i gestionar les xarxes socials.
 • Crear ‘flows’ d'usuari basats en tècniques de persuasió, optimització i seguiment que converteixin usuaris en clients.
 • Dissenyar la capa visual i interactiva d'una aplicació des d'una perspectiva global, tenint en compte tant les convencions i patrons propis de l'ecosistema, com els avantatges del disseny de sistemes.
 • Implementar sistemes de mesurament i interpretar les dades per jutjar el comportament i la funcionalitat d'un disseny.
 • Aplicar nous models de negoci, fomentar el caràcter emprenedor del mitjà i establir noves oportunitats professionals.
 • Entendre i aplicar els mecanismes sociològics i conceptuals d'Internet i les tecnologies digitals en la creació de productes i serveis.
 • Conèixer i aplicar les tècniques pròpies de l'experiència d'usuari (UX) i el disseny d'interacció per al modelatge i l'arquitectura de serveis i aplicacions.
 • Conèixer i aplicar els principis del disseny d'interfície d'usuari per a la creació de sistemes visuals i micro-interaccionis.
 • Aplicar els coneixements interdisciplinaris necessaris per a dissenyar i prototipar serveis i aplicacions web així com altres productes digitals.
 • Conèixer i aplicar les tècniques de disseny centrat en l'usuari per dissenyar productes i serveis centrats en les seves necessitats amb l'objectiu d'oferir propostes eficients, eficaces i usables.
 • Comprendre i proposar nous models de negoci que fomentin el caràcter emprenedor del mitjà i estableixin noves oportunitats professionals.
 • Desenvolupar estratègies tant de contingut com de mesurament que permetin el posicionament de marca i consolidin oportunitats de conversió comercial.
 • Conèixer i aplicar metodologies de planificació i direcció de projectes àgils.
 • Conèixer la metodologia del disseny de productes interactius, les etapes que el configuren i el seu caràcter iteratiu.
 • Ser capaç d'analitzar el context social, identificar oportunitats i plantejar reptes d'innovació que fomentin la transformació digital.
Dr. Ariel Guersenzvaig
Ariel

Dr. Ariel Guersenzvaig

Director del Màster Universitari en Disseny i Comunicació
Codirector del Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet
Rosa Llop
rosa_llop

Rosa Llop

Codirectora del Máster en Diseño y Dirección de Proyectos para Internet
Dr. David Casacuberta
david-cascuberta-ok.png

Dr. David Casacuberta

Col·laborador del Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet
Orgee
Orgee

Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web

Orgee

Carlos Bolivar, Álvaro Martin, Alejandro Peredo i Lucila Tallone

Postgrau en Disseny i Direcció de Projectes Web

Orgee

Carlos Bolivar, Álvaro Martin, Alejandro Peredo i Lucila Tallone
Mima
mima-0.jpg

Màster en Disseny Web i Direcció de Projectes Web

Mima

Alejandra Sandino, Eloisa Ataide, Ethan Parry, Ramón Camacho

Màster en Disseny Web i Direcció de Projectes Web

Mima

Alejandra Sandino, Eloisa Ataide, Ethan Parry, Ramón Camacho
LaBar
LaBar-0.jpg

Màster en Disseny Web i Direcció de Projectes Web

LaBar

Paula Rodas, María Lévano, Gabriel Rivera

Màster en Disseny Web i Direcció de Projectes Web

LaBar

Paula Rodas, María Lévano, Gabriel Rivera
SmartBeast
smart-beast-0.jpg

Màster en Disseny i Direcció de Projectes Web

SmartBeast

Alberto Navarro, Joan Rico, Basmah Alghanim

Màster en Disseny i Direcció de Projectes Web

SmartBeast

Alberto Navarro, Joan Rico, Basmah Alghanim

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies