Màster en Disseny de Mobiliari

Al Màster en Disseny de Mobiliari aprendràs a comunicar usos i actituds a partir del disseny de mobles i crearàs mobiliari capaç de resoldre les necessitats de l'entorn domèstic i de treball amb nous materials i tecnologies.

Sol·licita informació

Al Màster en Disseny de Mobiliari aprendràs a comunicar usos i actituds a partir del disseny de mobles i crearàs mobiliari capaç de resoldre les necessitats de l'entorn domèstic i de treball amb nous materials i tecnologies.

Titulació

Màster en Disseny de Mobiliari.
Ed. feb: títol propi UPF.
Ed. set: títol propi UVic-UCC.

Direcció

Ricard Ferrer

Crèdits ECTS

60

Durada

Setembre a juliol
Febrer a febrer

Preu

10.000€
(+450€ preinscripció)
Finançament i beques

Idioma

Castellà

Requisits d'accés i d’admissió

Títol universitari oficial de Grau o equivalent en Arquitectura, Enginyeria o Disseny Producte o d'Espai. Coneixement de softwares 2D o 3D.
Més informació

Com podem crear mobiliari capaç de resoldre les necessitats de l'entorn domèstic o de treball? Al Màster en Disseny de Mobiliari coneixeràs el llenguatge i les referències bàsiques per a innovar

El Màster en Disseny de Mobiliari desenvolupa, de manera específica, pràctiques professionals que configuren l'ofici de "moblista" o dissenyador de mobiliari. Aquesta disciplina presenta unes particularitats que la diferencien. Exigeix el coneixement d'un llenguatge i unes referències pròpies, presents en cada moble, un codi depurat en el transcurs del temps, que ens permet comunicar usos i actituds, i resol eficaçment aquells objectes que configuren les relacions en el nostre entorn domèstic o laboral.

Aquesta immersió en la realitat del disseny de mobles, del present i del passat, ens obre les portes a la realitat industrial d'un sector que és avui un dels referents en la producció d'objectes d'avantguarda, amb modes i tendències pròpies, nous materials i tecnologies, que ens possibiliten avançar i innovar.

El Màster identifica i connecta diversos perfils professionals. Les tasques i projectes per desenvolupar responen a propostes realistes. Els professors encarregats de l'assessorament i seguiment dels projectes són professionals, i els diversos conferenciants i les visites programades responen a aquest mateix esperit.

El Màster en Disseny de Mobiliari està estructurat en dos postgraus que ens permeten tenir una visió integral del sector. D'una banda, a la part "hàbitat", s'aborda la resolució de l'equipament per a l'espai domèstic, i, d'altra banda, a "contract", el mobiliari específic per a instal·lacions, col·lectivitats i elements urbans.
 

On estudiar disseny de mobiliari?

Elisava és una de les escoles universitàries de disseny i enginyeria més reconegudes a escala nacional i internacional. El nostre particular sistema d'ensenyament, basat en el coneixement interdisciplinari i en la pràctica de projectes reals, fa possible la formació de professionals adaptats a les necessitats reals, presents i futures, que emergeixen del sector. Per això, la nostra escola és el lloc ideal on estudiar disseny de mobiliari.
 

Estudiar disseny de mobles a Barcelona

Estudiar disseny de mobles a una ciutat com Barcelona representa una oportunitat única d'endinsar-se en l'estudi d'aquesta disciplina en un marc inigualable. La ciutat és avui dia un important motor econòmic, en el que conviuen importants organitzacions, entitats i empreses líders en el cap del disseny i la innovació. Establir les sinergies necessàries per assegurar el contacte constant i la col·laboració en tota mena de projectes amb aquests agents és un dels nostres principals objectius. 

Estudiar disseny de mobiliari a Barcelona és una clara aposta de present i de futur, ja que actualment el mercat laboral reclama professionals especialitzats que aportin una visió curiosa, creativa i estratègica del disseny de mobles. 

Per això, si ets una persona curiosa, creativa i resolutiva, un màster en disseny de mobles és la formació acadèmica de postgrau que estàs buscant.

Al llarg del curs de disseny de mobiliari, els estudiants aprendran:

 • Habilitar l'estudiant per al treball en grup o en col·laboració amb oficines tècniques, adaptant-se a noves situacions i avaluant les necessitats específiques d'un client a partir de l'anàlisi del seu catàleg i el seu producte.
 • Incorporar les diferents tècniques i metodologies que permetin projectar sense que es produeixi una diferenciació entre els aspectes conceptuals i constructius, desenvolupant, a la vegada, les pràctiques específiques que conformen l'ofici.
 • Adquirir hàbits en l'observació experta dels atributs del passat i del present, els quals determinen les característiques dels codis que ens permeten identificar objectes o solucions innovadores.
 • Assolir un coneixement avançat del sector identificant els fabricants i dissenyadors de referència, així com les línies o tendències actuals, i anticipar els escenaris i usos del futur.
 • Conèixer i dominar el llenguatge formal específic del sector per establir un diàleg fluid i coherent amb l'usuari, i incorporar els atributs desitjats correctament als projectes desenvolupats.
 • Conèixer els processos, tecnologies i materials, a més de les indústries auxiliars implicades, per a generar innovació real en el sector i aportar solucions viables tècnica i comercialment realistes.
 • Consolidar un Portafoli amb els projectes desenvolupats en el màster, on es mostrin les competències adquirides i el treball d'aspectes específics per a cada alumne com la marca personal.
 • Domini de les eines per al disseny de producte; orientades al sector del mobiliari; conceptuals i metodològiques; i de coneixement, tant de les tècniques de representació, com de processos i materials de producció associats, que siguin d'aplicació a:
  • Projectes de mobiliari per a industrials i fabricants de mercat per a la llar.
  • Projectes de mobiliari per a la llar especials a mida.
  • Projectes de mobiliari industrials per a col·lectivitats.
  • Projectes de mobiliari urbà.
  • Projectes de mobiliari entapissat.
  • Projectes d'elements de mobiliari singulars representatius per a col·lectivitats.
  • Projectes d'il·luminació.
    
 • Domini de la formalització i dels codis associats en projectes aplicat a les diferents disciplines.
 • Domini de les fases de treball i la planificació professional de projectes.
 • Domini de les competències per al desenvolupament de projectes en grups de treball.
 • Utilització dels recursos i codis necessaris per a comunicar-se amb els diferents agents implicats en el procés (clients i col·laboradors).
Ricard Ferrer
ricard ferrer

Ricard Ferrer

Director del Màster en Disseny de Mobiliari
Calata
Calata - Elisava

Màster en Disseny de Mobiliari

Calata

Ximena Balaguer, Yusey Quispe

Màster en Disseny de Mobiliari

Calata

Ximena Balaguer, Yusey Quispe
Dala
Dala Elisava

Màster en Disseny de Mobiliari

Dala

Kevin Sake

Màster en Disseny de Mobiliari

Dala

Kevin Sake
Cave
Cave Elisava

Màster en Disseny de Mobiliari

Cave

Eduard Cabré, Vero Santana

Màster en Disseny de Mobiliari

Cave

Eduard Cabré, Vero Santana
Nua
Nua Elisava

Màster en Disseny de Mobiliari

Nua

Belén Dávila, Clara Hernández, Clara Navarro

Màster en Disseny de Mobiliari

Nua

Belén Dávila, Clara Hernández, Clara Navarro
Pilou
Pilou Elisava

Màster en Disseny de Mobiliari

Pilou

Camila Pardo Gómez

Màster en Disseny de Mobiliari

Pilou

Camila Pardo Gómez

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies