Màsters i Postgraus

Sol·licita informació

Vull informació sobre*
Com vols que et contactem?*
Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Màsters i Postgraus

Els Màsters i Postgraus d'Elisava són programes de diferents graus d'especialització amb continguts constantment actualitzats, on es combinen coneixements teòrics, reflexió, experimentació i projectes pràctics, tot fomentant les activitats transversals. Cada curs, rebem estudiants internacionals de més de 50 nacionalitats i de perfils molt diferents.

L'experiència d´estudiar un màster o postgrau es complementa amb workshops i conferències d’experts internacionals; tallers multidisciplinars amb estudiants de diversos programes; col·laboracions amb empreses, institucions i ONG per a dur a terme projectes reals; i cursos curts a mida.

Màsters i Postgraus Pro
Másters y Postgrados Pro

Impulsaràs i perfeccionaràs el teu desenvolupament professional mitjançant nous coneixements, capacitats i experiències. 

Màsters Beyond
Masters Beyond

Desenvoluparàs la teva consciència crítica i ètica com a dissenyador/a davant dels reptes del planeta i la societat, i reflexionaràs sobre la teva trajectòria professional, el rol del dissenyador/a i el del disseny. 

Màsters i Postgraus Executive
Executive Education

Dominaràs i aplicaràs les eines i metodologies del disseny en projectes sobre estratègia i management en business design i emprenedoria.

Màster Universitari en Disseny i Comunicació
Màster Universitari en Disseny i Comunicació

Realitzaràs activitats de recerca i podràs accedir a un doctorat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies