Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació

El Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació et dotarà amb els coneixements, habilitats i eines que necessites per ajudar qualsevol organització a prosperar en qualsevol futur impredictible. En aquest màster aprendràs a aplicar metodologies d'innovació per augmentar la capacitat d'adaptació i resposta de qualsevol organització enfront dels canvis i disrupcions del mercat.

Sol·licita informació

El Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació et dotarà amb els coneixements, habilitats i eines que necessites per ajudar qualsevol organització a prosperar en qualsevol futur impredictible. En aquest màster aprendràs a aplicar metodologies d'innovació per augmentar la capacitat d'adaptació i resposta de qualsevol organització enfront dels canvis i disrupcions del mercat.

Titulació

Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació.
Títol propi UVic-UCC.

Direcció

Enric Bayó

Idiomes

Anglès

Crèdits ECTS

60

Field Trip

Despeses no incloses.

Durada

Setembre a juny
Febrer a febrer

Preu

11.000€
(+450€ preinscripció)
Finançament i beques

Requisits d'accés i d’admissió

Grau universitari oficial o equivalent. Nivell alt d'anglès en expressió oral i escrita i en comprensió lectora.
Més informació

Vivim en un món cada vegada més incert i complex, on l'únic element constant és el canvi. En aquest entorn, qualsevol organització que vulgui ser competitiva ha d’estar estratègicament preparada per canviar en el moment adequat. És a dir, ha d’adaptar-se o transformar-se abans d’esdevenir obsoleta. O, dit d'una altra manera, ha de ser capaç de prosperar en qualsevol futur impredictible.

Les organitzacions, davant d’aquest nou context, necessiten un nou tipus de professional que sàpiga connectar l'explotació del negoci actual amb l'exploració de negocis futurs. Un nou professional que sigui capaç d'identificar les noves oportunitats i transformar-les en noves solucions que aportin valor de manera sostenible i sistemàtica.

El Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació et proporcionarà els coneixements, habilitats i eines que necessites per ser un agent de canvi dins de qualsevol organització, perquè siguis capaç de liderar, definir i gestionar la innovació sense deixar de centrar-te en les persones.


Com està dissenyat?

El Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació es divideix en dues parts ben diferenciades:

 • Una primera part centrada a aplicar tècniques etnogràfiques, identificar tendències i dissenyar futurs.
 • Una segona part centrada a entendre com construir i consolidar el model d'innovació més adequat perquè cada organització sigui capaç de prosperar en qualsevol futur impredictible, és a dir, que sigui capaç d'identificar reptes rellevants i transformar-los en noves solucions que aportin valor de manera sostenible i sistemática.

Seguint la filosofia "Learning by Doing" que defineix a ELISAVA, en totes dues parts es desenvoluparan projectes reals. Els projectes de la primera part se centraran a identificar tendències i dissenyar escenaris futurs i comptaran amb la col·laboració d’ELISAVA RESEARCH. En canvi, durant la segona part, el projecte se centrarà a millorar o accelerar la capacitat d'innovació d'una empresa ja establerta.

En què consisteixen els 'field trips'?

Es tracta de dos viatges de 4 dies a Berlin i Aarhus, organitzats junt amb Kaospilot*. És obligatori i té com a objectiu oferir-te una visió més àmplia de les "maneres de pensar" i les "maneres de fer", així com promoure l’autoconeixement, treballar en equip i augmentar la xarxa de contactes. Horitzons nous, perspectives noves.

*Kaospilot és una de les millors escoles de disseny del món (BusinessWeek) i una escola de negocis líder en el món (Fast Company). Kaospilot ha treballat en la intersecció del disseny i el negoci durant molts anys, aplicant els principis del disseny en l'àmbit empresarial i social.

Per què hauria de matricular-me en aquest Màster?

Et permetrà disposar dels coneixements, habilitats i eines per liderar la innovació de qualsevol organització, sense perdre el focus en les persones i des del punt de vista tant estratègic com operatiu. 

 • Formar professionals resilients que puguin liderar el canvi de manera responsable i la innovació en ambients incerts, complexos i accelerats.
 • Formar consultors amb capacitat de fer recerca, crear i participar en processos d'innovació i estratègia.
 • Desenvolupar pensament crític i habilitats resolutives per navegar en la incertesa, així com estratègies d'innovació adequades per al context.
 • Entendre com aplicar metodologies de gestió del disseny als nous reptes empresarials i socials, amb un enfocament centrat en les persones.
 • Aportar les eines, habilitats i coneixement necessaris per transformar problemes importants o oportunitats en solucions que afegeixin valor als clients o usuaris, a les empreses i a la societat.
 • Desenvolupar habilitats de gestió d'equips i persones en entorns canviants.
 • Facilitar un espai d'interacció amb altres agents dels processos d'innovació, amb la finalitat de treballar en equips multidisciplinaris.
 • Capacitat de liderar i gestionar el model d'innovació de qualsevol organització.
 • Capacitat d'aplicar tècniques de recerca
 • Capacitat d'identificar senyals i tendències i de dissenyar futurs escenaris
 • Empatia, processos de disseny centrats en les persones i pensament creatiu.
 • Capacitat d'aplicar les diferents tècniques i metodologies d'innovació per desenvolupar nous productes, processos, serveis i models de negoci.
 • Coneixement per aplicar els mètodes adequats per construir i gestionar equips de rendiment alt i així liderar i gestionar el canvi en qualsevol organització.
 • Capacitat per formular i comunicar de manera adequada noves iniciatives i propostes de canvi o transformació als principals stakeholders de l'organització.
 • Pensament crític.
 • Parlar en públic i fer presentacions.
Enric Bayó
Enric Bayó Elisava

Enric Bayó

Coordinador dels Màsters i Postgraus Executive