Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte

Al Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte desenvoluparàs un projecte virtual de formes complexes mitjançant la definició de superfícies d'alta qualitat des de la idea inicial fins a la producció, amb el propòsit de crear, analitzar, modificar i representar de forma digital, mitjançant animació; o física, mitjançant un model a escala.

Sol·licita informació

Al Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte desenvoluparàs un projecte virtual de formes complexes mitjançant la definició de superfícies d'alta qualitat des de la idea inicial fins a la producció, amb el propòsit de crear, analitzar, modificar i representar de forma digital, mitjançant animació; o física, mitjançant un model a escala.

Titulació

Màster en Modelatge Digital 3D per a Automoció i Producte.
Títol propi UVic-UCC.

Direcció

Josep Mª Montseny Iglesias

Crèdits ECTS

60

Durada

Setembre a juliol

Preu

10.700€
(+500€ preinscripció)
Finançament i beques

Idioma

Castellà

Requisits d'accés i d’admissió

Títol universitari oficial de Grau o equivalent en Arquitectura, Enginyeria, Disseny o Belles Arts. Coneixement de softwares 3D.
Més informació

Com podem transformar el món real a partir del virtual? Al Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte aprendràs a donar resposta a les noves formes de mobilitat

Amb el creixement exponencial de les noves tecnologies, el món real es transforma a partir del món virtual. I el modelatge 3D permet fer més propostes de disseny i de forma més ràpida. A més, el competitiu món del disseny i la fabricació de vehicles està vivint una revolució; busquen vehicles autònoms, amb màxima connectivitat, amb nous sistemes de propulsió i amb noves formes de mobilitat, la qual cosa implica la necessitat de nous dissenys.

El modelatge digital 3D a temps real en el sector del disseny de vehicles i de producte permet realitzar un projecte virtual des de la idea inicial fins a la producció. Podem definir la forma de projectar a partir d'unes dades tècniques i estètiques predeterminades i, al seu torn, podem representar el model en qualsevol moment del seu desenvolupament amb renders o animació; i també amb un model físic, el que ens permetrà, finalment, generar el producte.

Amb aquesta finalitat, al nostre Màster en 3D per a Automoció i Producte es treballarà amb eines especialitzades d'última generació aplicades al modelatge digital i a la representació digital, com els programaris Autodesk Alias, Icemsurf i Maya.

També prioritzarem l'aplicació pràctica i desenvoluparem diversos projectes per cada mòdul d'aprenentatge i un Projecte Final per apropar l'alumne a la realitat laboral. Així mateix, impulsarem pràctiques amb empreses especialitzades del sector com SEAT, IDIADA, Rucker Lypsa EDAG Group, IBO Engineering o Design Freeze. El curs es complementarà amb conferències magistrals d'experts en el tema.
 


On estudiar modelatge 3D?

Amb l'avanç de les noves tecnologies, estudiar modelatge 3D s'ha convertit en una clara opció de present i de futur. No hi ha dubte que el modelatge 3D ha representat un abans i un després en el món del disseny i la fabricació de productes. Per això, amb el pas dels anys, s'ha anat convertint en un recurs bàsic, especialment en sectors com l'automoció. 

Si estàs interessat o interessada en la matèria, però encara no tens clar on estudiar modelatge 3D, has de saber que a Elisava podem facilitar-te les eines necessàries per arribar a ser el professional que requereix el creixent sector de l'automoció i del disseny de producte. El nostre avançat sistema formatiu, que combina els elements teòrics amb la pràctica en projectes reals, juntament amb l'excel·lència del professorat i del conjunt de col·laboradors del màster, et permetrà tenir una visió interdisciplinària i ben fonamentada del modelatge 3D.
 

Màster en 3D a Barcelona

Si estàs pensant a estudiar un màster en 3D, Barcelona serà una de les millors destinacions en què especialitzar-te. La ciutat és el centre d'una important activitat econòmica i industrial en la qual conviuen diferents empreses i indústries líders al sector de l'automoció i del disseny de producte. A través de la pràctica i del contacte directe entre aquests agents, podràs formar-te de manera contrastada i adquirir les competències necessàries per afrontar qualsevol projecte amb èxit.

No hi ha dubte que estudiar un màster en 3D a Barcelona t'obrirà les portes cap a un futur professional llarg i pròsper. 

  • Adquirir i exercitar tots els coneixements i habilitats necessaris per a dissenyar i desenvolupar projectes en l'àmbit de la representació digital avançada, en particular per al sector dels sistemes de transport.
  • L'alumne assolirà els coneixements teòrics i pràctics concrets per a cada fase, així com una visió i experiència transversal del procés global.

El contingut del Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte resulta d'especial interès per a aquells professionals que desenvolupin o vulguin desenvolupar la seva activitat en l'àrea del disseny de superfícies i visualització digital dins el sector de l'automoció, vehicles o producte.

  • Capacitat d'anàlisi d'entorns 3D des de la vessant tècnica i de disseny amb l'objectiu de generar un òptim modelatge digital.
  • Coneixement de la planificació de projectes digitals, de les fases de disseny de superfícies i de les seves aplicacions.
  • Aplicació de les diferents estratègies per a la resolució de formes orgàniques a través d'una adequada definició del modelatge digital.
  • Coneixement i habilitat en el maneig dels programes més efectius per a la generació i modificació de superfícies.
  • Coneixement de modelatge poligonal, domini de modelatge de superfícies de disseny i superfícies classe A, així com coneixement sobre visualització.
  • Capacitat de comunicar els plantejaments i execució d'un projecte de modelatge digital.
Josep Mª Montseny Iglesias
josep_montseny.png

Josep Mª Montseny Iglesias

Director del Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte