Màster en Enginyeria de Disseny Industrial

El Màster en Enginyeria de Disseny Industrial complementa el coneixement adquirit en qualsevol àrea de l'enginyeria amb l'objectiu d'aprofundir en el camp de les tecnologies emergents, la recerca científica i la innovació.

Sol·licita informació

El Màster en Enginyeria de Disseny Industrial complementa el coneixement adquirit en qualsevol àrea de l'enginyeria amb l'objectiu d'aprofundir en el camp de les tecnologies emergents, la recerca científica i la innovació.

Titulació

Màster en Enginyeria de Disseny Industrial.
Títol propi UVic-UCC.

Direcció

Jessica Fernández

Crèdits ECTS

60

Durada

Setembre a juliol 

Preu

10.700€
(+500€ preinscripció)
Financiació i beques

Idioma

Castellà

Requisits d'accés i admissió

Títol universitari oficial de Grau en Enginyeria Industrial o equivalent, Disseny Industrial, Telecomunicacions o similar. 
Més informació

Com podem utilitzar materials avançats i tecnologies emergents per assolir resultats sostenibles amb projecció futura? Al Màster en Enginyeria de Disseny Industrial descobriràs les eines que tot enginyer ha d'investigar i conèixer per a transformar la industria actual.

El Màster en Enginyeria de Disseny Industrial complementa el coneixement professional i acadèmic adquirit prèviament en qualsevol de les àrees de l'enginyeria, amb la intenció de formar un professional creatiu amb una clara comprensió avançada de la funció i el potencial de les tecnologies emergents. També va dirigit a persones que vulguin treballar en transferència tecnològica o centres d'innovació, investigació científica o aplicada.


Enginyeria de Disseny Industrial: Una aposta de futur 

Els projectes del Màster proposen solucions que sorgeixen de la relació sistèmica entre el disseny, la comunicació, la investigació científica, l'enginyeria i la informàtica, centrant-se en temes orientats cap a la innovació o en marcs conceptuals comuns per a la investigació d'una sèrie d'àmbits.

Combina la interacció de l'usuari amb la tecnologia d'avantguarda i el disseny creatiu que permet visionar nous escenaris futurs amb la seguretat que poden ser implementats en el context actual. Per això, cursar aquest màster en enginyeria industrial és una clara aposta de futur.

El Màster en Enginyeria de Disseny Industrial, dirigit des d'Elisava i amb la col·laboració de centres de recerca com Eurecat, proporciona una visió professional d'un enginyer integrador, amb capacitats per investigar des de la tecnologia en laboratoris per crear mitjançant el coneixement científic, augmentant la seva capacitat d'innovació a la indústria. Aquesta estructura permet vincular una xarxa interconnectada d'empreses, professionals i centres tecnològics, que donen forma a conceptes com Embedded Technology, Smart Objects, Wearable Computing i Reactive Materials.

 

Estudiar Enginyeria Industrial a Barcelona

El nostre Màster en Enginyeria de Disseny Industrial facilita les eines necessàries per a formar a professionals especialitzats en l'enginyeria industrial i el disseny capaços de transformar la indústria actual. 

Elisava ofereix un marc inigualable en el qual poder formar-se tenint en compte les necessitats presents i futures. El nostre sistema d'ensenyament pretén apropar les noves realitats que emergeixen del sector. El contacte directe i constant amb empreses, professionals i centres tecnològics capaciten a l'alumne i li ofereixen una visió real i ben fonamentada de les noves necessitats en disseny i enginyeria industrial. 

El Màster en Enginyeria de Disseny Industrial compta amb la col·laboració de diversos agents, tant nacionals com internacionals, pioners en l'àmbit del disseny industrial. En aquest sentit, és important destacar que Barcelona és una ciutat pionera en l'àmbit de l'enginyeria i el disseny. No hi ha millor escenari que la nostra ciutat per l'estudi d'aquestes disciplines.

El Màster en Enginyeria de Disseny Industrial persegueix uns clars objectius:

 • Formar professionals amb visió estratègica per definir una proposta de valor des de la tecnologia avançada. Entendre el posicionament d'un producte en el mercat i el desenvolupament del seu model de negoci.
 • Adquirir les competències per a vincular creativitat i tecnologia. Explorar noves vies de creació a través del coneixement científic i tècnic per a la innovació en la indústria.
 • Aprendre a utilitzar metodologies per trobar elsinsights de valor per tal de conceptualitzar un producte innovador.
 • Entendre la composició dels materials reactius,smart textiles, printed electronics, com una oportunitat per la tendència en productes integrats.
 • Preparar professionals que estiguin al dia sobre els conceptesInternet of Things (IoT), Internet of People (IoP) i Smart Objects.
 • Proporcionar coneixements sòlids sobre fabricació digital vinculats aInternet of Things (IoT), com un dels nous models de producció. Els estudiants entenen així una indústria contextual amb una major capacitat d'adaptació a les necessitats i processos de producció, que ha estat nomenat Indústria 4.0.

El Màster en Enginyeria de Disseny Industrial està pensat perquè els estudiants adquireixin, desenvolupin i exercitin capacitats i competències específiques, que compendiades engloben les habilitats necessàries per a dissenyar i desenvolupar un projecte d'Enginyeria de Disseny Industrial. L'estudiant assolirà els coneixements teòrics i pràctics concrets per a cada fase, així com una visió i experiència transversal del procés global.

 • Experimentar amb sistemes, tecnologies, processos, materials i eines per a validar el procés de disseny i desenvolupament de producte.
 • Seleccionar i utilitzar materials dinàmics, tecnologies avançades i processos de fabricació digitals en el procés de disseny i desenvolupament de producte.
 • Capacitat d'anàlisi i de síntesi.
 • Capacitat d'aplicar els coneixements en l'anàlisi de dades i situacions per a la resolució de problemes.
 • Capacitat per a desenvolupar la creativitat i la motivació per al procés d'innovació.
 • Desenvolupar metodologia i procediments propis en projecte de disseny innovador.
 • Dissenyar i implementar solucions formals, comunicatives i tecnològiques per a resoldre situacions de disseny i desenvolupament de producte.
 • Capacitat per a treballar en equip.
Dra. Jessica Fernández
jessica_fernandez

Dra. Jessica Fernández

Coordinadora de l'Àrea de Disseny i Projectes d'Enginyeria