Màster en Disseny de l'Espai Interior

El Màster en Disseny de l'Espai Interior et permetrà dissenyar, donant caràcter i significat tant als espais domèstics com a entorns de treball, adequant a cada un d'ells per atorgar-los funcionalitat i creativitat.

Sol·licita informació

El Màster en Disseny de l'Espai Interior et permetrà dissenyar, donant caràcter i significat tant als espais domèstics com a entorns de treball, adequant a cada un d'ells per atorgar-los funcionalitat i creativitat.

Titulació

Màster en Disseny de l’Espai Interior.
Títol propi UVic-UCC.

Direcció

Joaquim Matutano
Ricardo Guasch

Crèdits ECTS

60

Durada

Febrer a febrer 
Setembre a juliol

Preu

Ed. feb 10.250€
(+450€ preinscripció)
Ed. set 10.700€
(+500€ preinscripció)
Finançament i beques

Idioma

Edició en Castellà
Edició en Anglès 

Requisits d'admissió

Títol universitari oficial de Grau o equivalent. Coneixement de softwares en representació gràfica per a l'espai arquitectònic.
Més informació

Com afecten les noves condicions econòmiques i socials a la solució dels problemes arquitectònics? En aquest màster de disseny d'interiors aprendràs a dotar de significat els espais domèstics i entorns de treball

El Màster en Disseny de l'Espai Interior està dirigit a estudiants que desitgin especialitzar-se en disseny d'espais interiors arquitectònics. Se centra en millorar l'espai interior amb un caràcter distintiu i significat adequat, destacant les seves sensibilitats inherents (llum, color, materials, textures, etc.) i també proporcionar-li condicions d'ús adequades.

Això és possibles gràcies a dues visions focalitzades, corresponents als dos diplomes constituents de postgraus, que se centren en com les noves condicions socials i econòmiques afecten les característiques dels espais en entorns de treball i domèstics, respectivament.

Amb metodologies actives i provades, el Màster en Disseny de l'Espai Interior té com a objectiu preparar els dissenyadors per afrontar amb èxit els reptes del món professional.

 

Estudiar disseny d'interiors a Barcelona

Si t'apassiona el disseny d'interiors i vols iniciar la teva carrera en aquest àmbit, però encara no tens clar on estudiar, en aquesta pàgina trobaràs totes les respostes. Elisava se situa entre les escoles disseny líders a nivell internacional, ja que el nostre sistema formatiu permet als estudiants adquirir les eines necessàries per fer front a les necessitats actuals.

Gràcies al nostre Màster en Disseny de l'Espai Interior podràs estudiar interiorisme des de perspectives i enfocaments que no hauries imaginat. A continuació, podràs descobrir només algunes de les moltes competències i objectius que podràs anar adquirint al llarg del curs. Per saber-ne més, t'animem a entrar a formar part de la comunitat d'Elisava.

 • Aprofundir en les característiques de producció específica de les diferents modalitats de disseny en relació amb l'espai per dissenyar.
 • Assimilar els valors emergents socials i culturals que es troben a la base dels criteris d'implantació mitjançant les disciplines que els articulen: ergonomia, ecologia, economia, sociologia, antropologia i la seva incidència en tot el procés del projecte.
  • Interpretar els requisits de l'usuari o empresa i el seu programa funcional.
  • Aplicar de forma creativa els coneixements en relació amb la singularitat del cas d'estudi.
 • Valorar la incidència de les noves tecnologies i nous materials en el condicionament de l'espai físic.
 • Els estudiants aconsegueixen una especialització en disseny de l'espai interior i durant la seva vinculació a ELISAVA investiguen, analitzen, comparteixen, escolten i experimenten amb els espais, els materials, les textures, els colors, la llum, etc.
 • Tot per adquirir una experiència que els formi per afrontar amb èxit els reptes del món professional.
 • Comprensió dels condicionants que intervenen en la implantació dels espais interiors, domèstics i de treball -tecnologia, nous models socials, nous comportaments, programa i tecnologia.
 • Capacitat per atorgar un caràcter distintiu a l'espai, mitjançant el domini dels registres sensibles de la llum, els materials i el color.
 • Capacitat d'organitzar i planificar un espai.
 • Domini de les dimensions bàsiques de les parts i elements que conformen un programa funcional.
 • Control de les característiques bàsiques dels sistemes de condicionament de l'espai pel confort ambiental.
 • Domini de les fases de treball i la planificació professional dels projectes.
 • Capacitat de treball en equip i de manera autònoma.
 • Capacitat per aportar solucions característiques a problemes complexos.
 • Saber gestionar el temps.
 • Capacitat per realçar el valor dels projectes a través d'una bona comunicació a partir de la representació gràfica y també oral.
 • Capacitat per ser propositiu més enllà de les solucions en ús.
Joaquim Matutano
MATUTANO

Joaquim Matutano

Codirector del Màster en Disseny d'Interiors
Director del Postgrau en Disseny de l'Espai Interior: Perímetres Privats
Dr. Ricardo Guasch Ceballos
ricardo_guasch

Dr. Ricardo Guasch Ceballos

Director del Màster de Disseny d'interiors per a Hotels, Bars i Restaurants
Director del Postgrau en Disseny de l'Espai Interior. Espais de Treball
Codirector del Màster en Disseny de l’Espai Interior