Màster en Creació i Direcció Audiovisual

En el Màster en Creació i Direcció Audiovisual seràs el responsable de pensar i executar cadascun dels fotogrames d'una peça, tot aprenent a crear i dirigir obres audiovisuals en qualsevol format i de la mà d'algunes de les figures més rellevants de l'escena creativa actual.

Sol·licita informació

En el Màster en Creació i Direcció Audiovisual seràs el responsable de pensar i executar cadascun dels fotogrames d'una peça, tot aprenent a crear i dirigir obres audiovisuals en qualsevol format i de la mà d'algunes de les figures més rellevants de l'escena creativa actual.

Titulació

Màster en Creació i Direcció Audiovisual.
Títol propi UVic-UCC.

Direcció

Marc Aliart
Nacho Gómez

Crèdits ECTS

60

Durada

Setembre a juliol

Preu

10.700€
(+500€ preinscripció)
Finançament i beques

Idioma

Castellà

Requisits d'accés i d’admissió

Títol universitari oficial de grau o equivalent. Coneixements bàsics d'Adobe Premiere Pro i Adobe AfterEffects. Dossier gràfic i / o demo-reel audiovisual.
Més informació

En el Màster en Creació i Direcció Audiovisual descobriràs les noves oportunitats que ofereix el llenguatge audiovisual en el món de la comunicació i la cultura.

Aquest màster en creativitat audiovisual és un programa professionalitzador, orientat a dotar als seus participants de les eines i recursos necessaris per al desenvolupament de projecte creatius dintre de la indústria audiovisual.

Així mateix, partint de la metodologia pròpia del disseny (anàlisis, conceptualització i formalització) els alumnes exploraran el potencial del llenguatge audiovisual abordant-lo des de distintes òptiques tals com: l'animació, l'spot, el videoclip, l'escenografia o el curtmetratge. Tot això amb la voluntat de formar perfils professionals capaços d'aportar tant solucions concretes a un mercat en auge, com proposar i experimentar amb noves tècniques i tendències per a la generació de propostes artístiques.

"Sempre he cregut que són tres les claus per arribar al cor dels consumidors: Misteri, Sensualitat i Intimitat. És així com es materialitzen: Visió (Sight), So (Sound) i Moviment (Motion); SISOMO". Kevin Roberts, CEO Worldwide, Saatchi & Saatchi.
 


Màster en Creativitat Audiovisual

El Màster en Creació i Direcció Audiovisual proposa una visió de l'univers audiovisual des de múltiples òptiques expressives i formals, amb l'objectiu de formar realitzadors amb capacitat per a abordar qualsevol projecte creatiu en aquest àmbit. Una oportunitat per a aquells perfils creatius que volen iniciar-se o aprofundir en l'àmbit de la imatge en moviment en un context socioeconòmic on més del 70% dels continguts produïts fan ús del llenguatge audiovisual per expressar-se.

Aquest màster en creativitat audiovisual persegueix uns clars objectius:

  • Dotar als alumnes dels processos metodològics i tècnics necessaris per abordar, de forma activa i creativa, projectes audiovisuals en diferents contextos de comunicació.
  • Posar a disposició dels alumnes les últimes tècniques i tendències en l’àmbit audiovisual per impulsar l’experimentació, la hibridació de llenguatges i la innovació en la disciplina.
  • Impulsar el coneixement de nous referents artístics i expressius, per fomentar la generació d'idees estètiques i narratives.

La creativitat i el disseny d'aquest màster audiovisual capacitaran als estudiants en àmbits molt diversos:

  • Habilitat per abordar projectes audiovisuals des de la metodologia creativa del disseny.
  • Capacitat per desenvolupar projectes audiovisuals en una àmplia varietat de registres tècnics.
  • Capacitat per hibridar llenguatges audiovisuals, en virtut d’impulsar un procés d’innovació dins de la disciplina.
  • Aptitud per la presa de decisions en contextos projectuals reals dins del mercat actual.
Marc Aliart
Marc Aliart foto web

Marc Aliart

Codirector del Màster en Disseny i Creativitat Audiovisual
Codirector del Màster en Disseny i Direcció d'Art
Codirector del Màster en Direcció Creativa i Comunicació
Nacho Gómez
Nacho Gómez Elisava

Nacho Gómez

Codirector del Màster en Disseny i Creativitat Audiovisual