Màster en Branding

El Màster en Branding et dotarà d'una visió global per a la creació i gestió de les marques, i et permetrà assolir l'èxit en un entorn cada vegada més globalitzat i competitiu.

Sol·licita informació

El Màster en Branding et dotarà d'una visió global per a la creació i gestió de les marques, i et permetrà assolir l'èxit en un entorn cada vegada més globalitzat i competitiu.

Titulació

Màster en Branding.
Títol propi UVic-UCC.

Direcció

Jordi Belil

Crèdits ECTS

60

Durada

Febrer a febrer

Preu

10.250€ (+450€ preinscripció)
Finançament i beques

Idioma

Castellà

Requisits d'accés i d’admissió

Títol universitari oficial de Grau o equivalent a Màrqueting, Disseny, Comunicació, etc. Portfoli i carta de presentació.
Més informació

Quin és el poder d'una marca al segle XXI? En el Màster en Branding aprendràs a construir marques sòlides per a una societat canviant com l'actual.

Tota empresa o institució que ofereix un producte o servei té una marca amb la qual opera en el seu entorn. En el Màster en Branding aprendràs a veure que la dimensió d'aquesta marca i la seva projecció poden ser variables però, en tot cas, la gestió global de la marca és un factor clau de l'èxit en un entorn cada vegada més globalitzat i competitiu.
 


Què és branding?

En un moment en què la qualitat dels productes i els serveis i els seus costos no són motiu suficient de diferenciació, el branding passa a ser un element clau, tant d'empreses com d'institucions, en el desenvolupament d'una estratègia potent per distingir-se. Els principals objectius d'una marca són obtenir el reconeixement i posicionar-se. Ja sigui des del sector públic o des del privat, gestionar correctament una marca és essencial per als que volen créixer i adquirir solidesa, però també per a aquells que, des d'una posició més sòlida, busquen mantenir el lideratge en el seu sector.

El branding fa referència al complex procés de construir la marca mitjançant la disposició estratègica d'un conjunt d'actius vinculats directament o indirectament amb el compromís, la identitat i l'experiència d'una organització.
 

Estudiar branding a Barcelona

A Elisava creiem que la pràctica i el desenvolupament de projectes reals és una de les parts més importants del procés educatiu. És per aquest motiu que col·laborem amb entitats, empreses i professionals destacats del món del branding i la gestió creativa de marca. 

Barcelona és una ciutat que facilita la creació de sinergies entre el sector laboral i educatiu, ja que compta amb marques de primer nivell. La ciutat representa un important motor econòmic en el qual transcorren nombroses empreses, entitats i organitzacions reconegudes nacionalment i internacionalment. 

Per això, si t'estàs preguntant on estudiar branding, no hi ha dubte que la ciutat de Barcelona pot ser un dels millors escenaris. I la nostra escola un dels millors mitjans per aprendre el vertader ofici que rodeja l'estratègia de marca.

El Màster en Branding persegueix uns clars objectius:

  • ​Assolir una visió global i estratègica del món de la marca basant-se en business cases reals de diferents sectors, presentats pels seus propis autors i/o les mateixes empreses.
  • Oferir els instruments teòrics i conceptuals per poder desenvolupar un procés complet de construcció de marca i d'innovació a través de la marca.
  • Posar en pràctica els coneixements adquirits a través del plantejament i el desenvolupament de microprojectes puntuals i dos projectes globals d'innovació a través de la marca.
  • Tenir recursos per conèixer la complexitat i l'entorn en què opera un producte o servei per poder desplegar un projecte estratègic que permeti implementar el disseny d'una marca.

Els alumnes participants en aquest programa d'especialització en branding i estratègia de marca desenvoluparan la seva capacitat de pensament analític, estratègic i creatiu, a més de les habilitats pràctiques del procés complet de creació de marca: estratègia, identitat, i experiència de marca. Els alumnes aprendran:

  • Els conceptes més actuals sobre la creació i gestió de marca.
  • Els processos i les claus per desenvolupar una estratègia de marca: Propòsit, posicionament, valors i personalitat de Marca.
  • Els processos i les claus per desenvolupar una Identitat de Marca d'acord amb l'Estratègia de Marca: Naming, Identitat Visual, Identitat Sensorial.
  • Els processos i les claus per desenvolupar una Experiència de Marca completa i global d'acord amb l'Estratègia de Marca.
  • Les claus per al professional del branding, en els diferents rols, responsabilitats i col·laboracions que pugui exercir en el procés de creació i gestió de marca.
Jordi Belil
Jordi_belil

Jordi Belil

Director del Màster en Branding