Programa d'Especialització en Motion Graphics

Els avenços en la indústria del grafisme digital són actualment un gran repte per a tots els professionals. Mitjançant el Programa d'Especialització en Motion Graphics, podràs combinar teoria i pràctica d'aquesta disciplina.

Sol·licita informació

Els avenços en la indústria del grafisme digital són actualment un gran repte per a tots els professionals. Mitjançant el Programa d'Especialització en Motion Graphics, podràs combinar teoria i pràctica d'aquesta disciplina.

Titulació

Programa d'Especialització en Motion Graphics

Direcció

José Panadero

Idioma

Castellà

Durada

Inici: Setembre 2020 (300 hores)

Preu

5.950 euros

Requisits d'accés i d'admissió

Estudiants o titulats universitaris de Belles Arts, Disseny, Comunicació Audiovisual, Informàtica i mòduls de formació professional d'art i disseny. Professionals de Motion Graphics.

Preparat per treballar a la indústria del Motion Graphics? Elisava presenta, juntament amb Lightbox Academy, el Programa d'Especialització en Motion Graphics.

Aquest programa ofereix una completa formació en realització de bumpers publicitaris, creació de presentacions corporatives, openings, clips musicals, infografies animades i títols de crèdit, entre d'altres. Una completa formació pràctica de Motion Graphics per a professionals avançats que combina teoria i pràctica d'aquesta disciplina, tenint en compte la composició, animació, simulació de dinàmiques, correcció de color o il·luminació.

El pla formatiu d'aquest programa ha estat dissenyat exclusivament per Lightbox Animation Studios, reconegut estudi d'animació que compta amb títols com Atrapa la Bandera i Les aventures de Tadeo Jones. Així, els estudiants podran experimentar exactament les condicions de l'entorn de treball en què treballaran.

 • Introducció a Adobe After Effects
 • Animació i grafisme
 • Composició i treball professional
 • Acabat final, compatibilitat i exportació
 • Introducció al cinema 4D
 • Modelatge en cinema 4D
 • Textures
 • Animació amb Cinema 4D
 • Mòdul MoGraph
 • Partícules i simulacions dinàmiques
 • Composició en Adobe After Effects i Adobe Photoshop
 • Render Arnold

L'estudiant obtindrà una formació global i completa per desenvolupar una carrera professional en el cinema, televisió i publicitat.

Tindrà a la seva disposició eines de programari per a qualsevol projecte audiovisual: Motion Graphics, efectes visuals i grafisme.

Tots els estudiants comptaran amb la complicitat i el suport d'un dels estudis de cinema d'animació més aclamats d'Europa, Lightbox Animation Studios.

- Coneixement avançat de programari per a projectes audiovisuals: Motion Graphics, efectes visuals, grafismes, entre d'altres.

- Adquisició de competències tècniques i artístiques sobre Motion Graphics.

José Panadero és un professional de Motion Graphics, VFX, composició digital, animació, programació i digital publishing. Ha treballat en campanyes publicitàries per a marques com Coca-Cola, American Express, Reebok, Mercedes, Chevrolet, Nokia... Actualment forma part de l'equip de Cinexin_Studios i porta més d'una dècada compartint la seva activitat professional amb la formació, a més de disposar de les certificacions com a docent Apple Certified Trainer i Adobe Certified Instructor.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies