Home Abroad (Blended Learning)

Home Abroad Elisava
Home Abroad Elisava
Home Abroad Elisava

Aquest és un programa que Elisava ofereix en anglès. Aquesta proposta té com a objectiu donar als alumnes internacionals una oportunitat d’estudiar en altres països encara que no puguin viatjar des de la seva ciutat natal. La proposta del programa inclou una part digital i sincrònica i un taller presencial d’una setmana a Barcelona, ​​opcional, si els estudiants volen visitar-nos. 

Aquesta és una bona oportunitat per provar, experimentar i aprendre a l’estranger sense moure’s de casa i compartir coneixements amb estudiants de tot el món.

Així funciona:

  • Classes online en directe durant 10 setmanes, 3 hores a la setmana per assignatura.
  • Opcional: taller multidisciplinari d'una setmana a Barcelona.

Dates:

  • Classes online en directe: 27 de setembre - 2 de desembre.
  • Taller a Barcelona: del 4 al 8 de juliol de 2022.

Per a més informació o inscripcions, ens pots escriure a homeabroad@elisava.net.


Graphic Design and Visual Communication

Aquest curs se centra en estudiar disseny gràfic i comunicació visual a Barcelona. L’estudiant podrà compartir experiències amb alguns dissenyadors gràfics de la ciutat i conèixer la seva manera de dissenyar. Durant deu setmanes, els estudiants aprendran les eines bàsiques de comunicació visual per tal de presentar els seus projectes. En aquest curs es parlarà del disseny gràfic com a element essencial de la comunicació a través dels límits socials, culturals i funcionals.

Els estudiants experimentaran amb la tipografia, produiran vídeos curts, coneixeran els dissenyadors gràfics de Barcelona i treballaran en una peça editorial.


Furniture and Product Design

Aquest curs se centra en les àrees del disseny de producte i mobiliari, que abasten tot el procés des de la conceptualització, formalització, desenvolupament i preproducció d’un objecte dissenyat a partir de l’entorn humà, domèstic o laboral.

El curs analitzarà l’entorn del disseny de producte de Barcelona des de perspectives socials, ergonòmiques i estètiques. El programa entèn les maneres de produir l’obra i el seu impacte en el medi ambient com un tot.

Els estudiants abordaran la semàntica dels objectes, la seva capacitat funcional i comunicativa, juntament amb la integració de materials i tecnologia. El curs es complementa amb visites online a fàbriques, showrooms o botigues de disseny de Barcelona.


Retail and Interior Design

El curs de disseny d’espais interiors i retail introdueix els estudiants de disseny en el desenvolupament de l’hàbitat urbà i l’etapa de venda i els posa en contacte amb l’arquitectura i la cultura del disseny locals.

L’estructura del curs està dissenyada per proporcionar un marc general per al desenvolupament d’una sèrie de projectes, des de breus a petita escala fins a una proposta a gran escala per a un interior residencial i un espai comercial.

El programa proporciona a l'estudiant coneixements i habilitats en totes les àrees de la planificació de l'espai, la teoria i el concepte, la fabricació de models i el dibuix a mà alçada, així com la comunicació.


Food Design 

Aquest curs se centra en els aliments des dels orígens fins a l’actualitat per comprendre el complex sistema que s’ha desenvolupat al voltant de la necessitat d’alimentar les persones. El tema s’abordarà des de la gastronomia, l’antropologia, la història, l’etimologia i els sistemes alimentaris, entre altres disciplines, ja que el curs pretén oferir als estudiants diferents enfocaments i eines per entendre no només aquesta matèria interdisciplinària, sinó per a dissenyar objectes o serveis en relació amb el menjar i la gastronomia amb sentit i contingut.

El curs introduirà els estudiants en la interacció del disseny d’aliments com a procés creatiu, amb l’alimentació com a part fonamental de l’ésser humà no només basada en els aspectes tangibles (espai, formes, producte, envasos...), sinó en diversos enfocaments, des de la cultura al territori, des del benestar fins a l’estètica. Hem d’entendre tota la relació de les persones amb l’entorn per crear formes, sistemes o productes innovadors per millorar aquesta interacció. Dissenyar d’una manera creativa ens permetrà conèixer noves formes d’entendre el nostre món i millorar-lo.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies