Col·laboració amb Empreses i Institucions

Pensem en l'Escola com un hub de connexions i, per això, fomentem i reforcem les relacions i les col·laboracions amb el teixit empresarial i institucional, els i les professionals del disseny i l'enginyeria i els nostres exalumnes.

Aquestes col·laboracions poden tenir diferents formats, encara que en gran manera es desenvolupen com a part de l'activitat acadèmica de l'Escola. Així, des de la teva entrada a la Universitat i durant els quatre anys del Grau, tindràs la possibilitat de participar en projectes acadèmics, workshops i altres activitats realitzades en col·laboració amb empreses i institucions de primera línia:

1. Col·laboracions en assignatures

Durant els quatre anys, participaràs en múltiples tallers i projectes amb empreses i institucions com a part d'algunes assignatures.

2. Innovation Labs

Amb freqüència, les empreses i institucions vénen a Elisava perquè els ajudem a desenvolupar un projecte concret. Quan això passa, creem equips amb perfils multidisciplinaris que treballen per a obtenir el millor resultat.

A aquests projectes et podràs apuntar de manera voluntària i et permetran ampliar i complementar els teus coneixements i habilitats a través del desenvolupament de projectes reals en els quals treballaràs colze amb colze amb professionals en actiu.

3. Masterclass i workshops

A Elisava ens agrada reinventar-nos i renovar-nos constantment. Amb aquest objectiu, convidem contínuament a professionals de diferents sectors i àrees que et parlaran de la seva activitat professional, els seus projectes i les seves metodologies de treball, perquè puguis treure el màxim profit dels seus coneixements i complementar la teva formació acadèmica.

4. Pràctiques curriculars i extracurriculars

A partir del 3er curs (o quan tinguis 120 crèdits ECTS superats), tindràs la possibilitat de cursar pràctiques curriculars i/o extracurriculars en les millors empreses del sector que prefereixis perquè puguis incorporar-te al món laboral amb totes els coneixements i recursos necessaris. Els plans d'estudis compten amb assignatures específiques de 12 ECTS per a la realització de les pràctiques. Aquestes es cursen al llarg del 2n trimestre de 4t curs i estan vinculades a la menció (assignatures optatives) que hagis escollit:

GRAU EN DISSENY:
Assignatura: Pràctiques curriculars Menció Disseny Gràfic
Assignatura: Pràctiques curriculars Menció Interacció Digital
Assignatura: Pràctiques curriculars Menció Disseny de Producte
Assignatura: Pràctiques curriculars Menció Disseny d'Espai

GRAU EN ENGINYERIA DE DISSENY INDUSTRIAL:
Assignatura: Pràctiques curriculars Menció Disseny de Producte
Assignatura: Pràctiques curriculars Menció Desenvolupament de Producte
Assignatura: Pràctiques curriculars Menció Gestió de Producte

5. Projectes Fi de Grau

Quan arribi el moment de decidir el teu Treball de Fi de Grau (TFG), podràs triar realitzar-ho de manera independent (projecte personal) o en col·laboració amb una empresa o institució.

Això farà que estiguis familiaritzat i aprenguis els processos i metodologies quotidians d'empreses de primera línia nacionals i internacionals.

Aquestes són algunes de les empreses que col·laboren amb nosaltres:

Ajuntament de Barcelona
CoBoi
Danone
Desigual
Desis Network
Fundació Arrels
Gallina Blanca
Hangar
Hard Rock Café
HP
Lacer
MACBA
MediaPro
Mira
Obra Social La Caixa
Oracle
Roca
Room Mate Hotels
Route Senegal
Santa&Cole
Santander
Seat
Sónar
Sony
Swarovski
Telefonica
Victoria & Albert Museum
Virospack
Yamaha