Finançament i Beques

Beques Elisava per a Màsters Pro

Les Beques Elisava reconeixen, premien i difonen el talent i l'excel·lència dels nostres/es futurs/es alumnes de Màster. Aquesta convocatòria de beques, atorgades juntament amb Gràffica, Neo2, Experimenta, Diariodesign i COM Elisava, té lloc durant el mes de març de cada any.

Finançament

Els estudiants que vulguin finançar la matrícula del seu Màster el podran fer a través de les condicions preferents de la Caixa d’Enginyers (només en el cas dels residents a Espanya): pagament en 10 mensualitats amb una comissió d'obertura de 50 €.

Per més informació pots acudir a qualsevol oficina de Caixa d’Enginyers o trucar al 902 200 888 (+34 93 268 13 31).

També existeixen acords amb altres entitats bancàries per finançar la matrícula del teu Màster que pots consultar directament amb Banco Santander Central Hispano (BSCH), Banc Sabadell, BBVA o CaixaBank.


Pagaments

Aquí t'informem de les modalitats de pagament que posem a la teva disposició en cas que no financis el teu Màster:

D'entrada, en el moment de realitzar la preinscripció al teu Màster, hauràs d'abonar l'import total dels drets de preinscripció (450€ per al curs 2020-21). 

Una vegada rebuda per correu electrònic la confirmació de la teva admissió en el programa, els candidats poden realitzar el pagament de diverses formes:

1. Pagament únic del preu del curs.

Si decideixes pagar el teu Màster en una única quota, hauràs de fer l'ingrés durant els 15 dies naturals següents a la confirmació de la teva admissió.

2. Pagament del preu del curs fraccionat en dues quotes.

  • Primer pagament: durant els 15 dies naturals següents a la confirmació de la teva admissió. L'import serà d'aproximadament el 50 % del curs.
  • Segon pagament: el pagament del segon 50 % es realitzarà just abans de l'inici del segon semestre del curs, abans del 30 de gener per a Màsters amb inici al setembre o abans del 30 de juny per a Màsters amb inici al febrer.

3. Pagament del preu del curs fraccionat en tres quotes.

  • Primer pagament: durant els 15 dies naturals següents a la confirmació de la teva admissió. L'import serà d'aproximadament el 25% del curs.
  • Segon pagament: el pagament del segon 25 % hauràs de realitzar-lo abans de l'1 de setembre per Màsters amb inici al setembre o abans de l'1 de febrer per Màsters amb inici al febrer.
  • Tercer pagament: el pagament del 50 % restant haurà de realitzar-se just abans del segon semestre del Màster, abans del 30 de gener per Màsters que iniciïn al setembre o abans del 30 de juny per Màsters que iniciïn al febrer.

IMPORTANT:

El pagament en tres quotes serà possible si la teva admissió es produeix abans del 15 de juliol o 15 de desembre segons l'inici del Màster a realitzar.

Més informació:

Departament de Màsters i Postgraus 
masters@elisava.net
T. + 34 933 174 715