Finançament i Beques

Ajuts COVID-19

Elisava posa en marxa, per aquest proper curs 2020-21, els ‘Ajuts COVID-19', dirigits a l’alumnat afectat econòmicament per la pandèmia del coronavirus i al qual aquesta situació els impedeixi començar o continuar els seus estudis amb normalitat.  

Aquest programa, dotat amb un import de 50.000€, oferirà a 20 alumnes de Grau (d’entre 1r i 4t curs) una beca del 25% del preu total de la matrícula.  

Requisits:  

 • Els ajuts apliquen al Grau en Disseny, Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i Programa d’Estudis Simultanis. 
 • Només s’hi podran acollir aquells/aquelles alumnes que hagin tingut un canvi radical en les condicions econòmiques del seu entorn.  
 • La decisió es basarà en un criteri que combina el nivell de la renta familiar, l’impacte generat a causa de la COVID-19 i el recorregut acadèmic.  
 • L’assignació dels ajuts es farà mitjançant una decisió irrevocable del Consell de Direcció d’Elisava.  

Documentació a aportar: 

 • Declaració de la renda 2019 de l’entorn familiar. 
 • Declaració de no rebre cap altre ajut o beca (Elisava, AGAUR, Generalitat de Catalunya, Ministerio de Universidades...).  
 • Declaració patrimonial del pare/mare.  
 • Escrit on s’expliqui l’impacte econòmic que la COVID-19 ha generat a l’entorn.  
 • Presentació dels documents que acreditin la situació sobrevinguda (certificats d’ERTO, atur, interrupció o tancament de negoci i/o qualsevol altre document que acrediti la pèrdua substancial d’ingressos).  
 • En el cas de ser estudiants de nou accés a Elisava, documents que acreditin l'excel·lència acadèmica.  

Tota aquesta documentació s’haurà d’enviar al correu electrònic covid19@elisava.net

Terminis: 

 • Data límit d’entrega de la documentació: Dilluns 6 de juliol a les 14.00h 
 • Comunicació mitjançant correu electrònic dels/de les seleccionats/des: Divendres 17 de juliol.  
   

Finançament

Els estudiants que vulguin finançar la matrícula del seu Grau el podran fer a través de les condicions preferents de la Caixa d’Enginyers: pagament en 10 mensualitats amb una comissió d'obertura de 50€. Per a més informació pots acudir a qualsevol oficina de Caixa d’Enginyers o trucar al 902 200 888 (+34 93 268 13 31).

També existeixen acords amb altres entitats bancàries per a finançar la matrícula del teu Grau: Banco Santander Central Hispano (BSCH), Banc Sabadell, BBVA o CaixaBanc.

Beques

Beques pròpies

A Elisava posem a la teva disposició diferents programes de beques perquè volem que tinguis totes les facilitats possibles per a estudiar amb nosaltres.

 • 4 beques a l'excel·lència acadèmica (2 per cada Grau) que ofereixen una cobertura del 50% del cost de la matrícula i a les quals poden optar aquells estudiants que tinguin una nota mitjana mínima de 8,5 en els seus estudis de Batxillerat o CFGS.
 • Fins a 8 beques (4 per a cada Grau) a la qual podran optar aquelles persones que hagin sol·licitat la beca a l'excel·lència acadèmica i no l'hagin aconseguit. Aquesta beca ofereix una cobertura del 10% del cost de la matrícula del Grau.
 • Beques de col·laboració amb l'Escola, pràctiques remunerades en diferents departaments i tallers a partir del 3er curs.
   

Beques de l'Estat

Tots els Graus Oficials que es desenvolupen a Elisava poden optar a les beques del Ministeri de Educació, Cultura i Esports i la Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i Recerca de la Generalitat de Catalunya (AGAUR).

Ministeri d'Educació, Cultura i Esports

T. 902 21 85 00
De dilluns a divendres, de 9.00 a 17.30 hores
Alcalá, 36 · 28014 Madrid
Web: www.mecd.gob.es

D'altra banda, l'Agència de Gestió d'Ajudes Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya (AGAUR) ofereix ajudes i beques per a estudiants universitaris. Per a ampliar informació, dirigeix-te a:

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)

T. + (34) 93 552 90 00
F. + (34) 93 552 90 10
Vía Laietana 28 · 08003 Barcelona
Correu electrònic: informacio@agaur.gencat.cat

Web: www.gencat.cat/agaur

Si necessites ampliar la informació sobre beques, també pots consultar: Universitat Pompeu Fabra. Apartat de beques i ajudes www.upf.edu/estudiants/beques

Bonificació sobre el preu públic del crèdit per a famílies nombroses

Els estudiants que siguin membres de famílies nombroses de categoria especial a l'inici del curs acadèmic tenen dret a l'exempció total del preu corresponent al tram públic de cada crèdit.

Els i les estudiants membres de famílies de categoria general a l'inici del curs acadèmic tenen dret a l'exempció del 50% del preu corresponent al tram públic de cada crèdit. Per accedir a aquesta condició s’haurà de presentar el títol de família nombrosa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies