FAQ COVID-19 Màsters i Postgraus

Per a la Comunitat Elisava la seguretat de tots i totes és molt important. Per això, hem elaborat aquesta informació que segurament aclarirà alguns dels teus dubtes.


Elisava té previst iniciar amb normalitat els seus Màsters i Postgraus?

El procés de preinscripció per a les properes convocatòries continua. Elisava planifica el nou curs amb normalitat, amb formació fonamentalment presencial. No obstant això, una part menor de l'activitat es podrà dur a terme a través de la plataforma virtual, sempre aprofitant les oportunitats que aquesta plataforma ens ofereix. En qualsevol cas, Elisava està preparada per a fer front a les mesures sanitàries i de seguretat que dictin les autoritats en tot moment, en cas que es produeixin.


Què passa si Elisava cancel·la el meu programa a causa del COVID-19?

En el cas que Elisava cancel·li qualsevol Màster o Postgrau a causa del COVID-19, els estudiants seran informats el més ràpid possible i se'ls oferirà dues opcions:

  • Passar a la propera edició (mantenint el preu actual).
  • Retornar la totalitat dels pagaments realitzats fins al moment.


Elisava compensarà altres despeses derivades de la cancel·lació de el curs com, per exemple, bitllets d'avió o lloguer d'habitatge?

No, Elisava no podrà fer-se responsable de les despeses derivades de la cancel·lació del curs, més enllà de la devolució de tots els imports de la matrícula pagats.


Què passa si no puc arribar a Elisava a causa de la situació generada pel COVID-19?

Si un alumne/a no pot arribar a Elisava a temps per iniciar el seu Màster o Postgrau a causa de motius oficials derivats del COVID-19, i sempre que pugui presentar una certificació oficial, se li oferiran tres opcions:

  • Iniciar el programa seguint les sessions a través de la plataforma virtual fins que pugui incorporar-se al curs presencialment.
  • Iniciar el curs en la pròxima edició, amb la reserva de plaça corresponent.
  • Retornar la totalitat dels pagaments realitzats fins al moment, perdent en aquest cas qualsevol dret de preferència en edicions futures.


Què passa si les classes es veuen interrompudes a causa del COVID-19?

Si un cop iniciades les classes es declara novament l'Estat d'Alarma o es prenen mesures sanitàries especials, i les classes es veuen interrompudes, Elisava seguirà la seva formació mantenint les sessions i el contacte diari i directe amb els professors i professores a través de la plataforma virtual, mentre duri l'excepcionalitat i fins que es pugui reprendre novament l'activitat presencial. Elisava, a l'igual que està fent en l'actual edició de Màsters i Postgraus, adaptarà la seva metodologia per a fer possibles els cursos de manera virtual. La qualitat i la rigorositat dels programes no es veuran afectades. Pel que fa a les mesures de seguretat, Elisava seguirà tots els protocols de prevenció que estableixen les autoritats sanitàries competents. L'escola prendrà totes les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat i el benestar de tots els/les estudiants i treballadors/es.


Quines recomanacions he de tenir en compte per al millor seguiment i aprofitament del curs en els diferents escenaris?

En qualsevol de les situacions, serà convenient disposar de:

  • Un ordinador portàtil amb capacitat suficient.
  • Una connexió a internet domèstica amb capacitat i velocitat de connexió suficient.


Com es desenvolupen les sessions de la plataforma virtual?

A les sessions de la plataforma virtual, les classes s'imparteixen en temps real amb els professors i professores, en el mateix horari (o similar) a les classes presencials. D'aquesta manera, la interacció que es genera a les aules es manté de forma virtual, a través de l’ordinador. Si la situació sanitària ho permet, les classes pràctiques (tallers, visites...) seran sempre presencials.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies