TypeJuly. Taller de Disseny Tipogràfic a Barcelona

Durada / Horaris

De l'1 al 5 de juliol de 2019 (20 hores) // De 10 h a 14.15 h.

Idioma

Anglès (amb profesor de parla castellana)

Preu

550 € . Els membres de l’Associació d’Antics Alumnes d’ELISAVA, Elisava Alumni amb categoria Bold, tindran un 15% de descompte en l’import de la matrícula.

Nivell

Mig

Professors

Bas Jacobs i Joancarles Casasin

Més info


La fi de la peninsularitat

Un workshop sobre disseny tipogràfic per expandir les teves habilitats i el teu cervell amb Bas Jacobs i Joancarles Casasín. Els dissenyadors de tipus són mestres de l'univers 2D en blanc i negre. Però, què és aquest món cartesià bidimensional en realitat? Es pot abordar el món 2D d'una altra manera? I si és possible, quines són les conseqüències per al teu procés de disseny (tipogràfic)?

Aquest tema s'explorarà el proper mes de juliol a Barcelona durant un exhaustiu workshop de tipografia de 5 dies de durada, en el qual es qüestionarà i investigarà el fonament del disseny de lletres. Els participants sortiran del taller no només amb més coneixement, sinó també amb una visió expandida del seu propi procés de disseny de tipus.

A qui s'adreça?

Aquest curs de Summer School és adequat per a aspirants a dissenyadors de tipus que ja tenen una mica d'experiència, que ja hagin fet una font en el passat, i que estan preparats per obrir la seva ment i ampliar les seves habilitats al costat d'un grup entusiasta de persones.
 


Bas Jacobs (Underware) + Joancarles Casasín (TypeTogether)

Els instructors són una barreja exòtica de 2 dissenyadors de tipografies... Després de dissenyar tipus de lletra durant més de 20 anys, tots dos segueixen pensant que el disseny de tipus és el millor del món i volen que tu també pensis.


Bas Jacobs

Va néixer als Països Baixos, on encara viu avui. Va rebre la seva formació tipogràfica en els 90 a Anglaterra i els Països Baixos. Des de 1999, el seu temps està dedicat en exclusiva a millorar el món font a font amb els seus companys en la fundació tipogràfica paneuropea Underware. No està disposat a acceptar limitacions fàcilment. Encara somia amb la comunicació cervell a cervell. Interessat en els idiomes. I els dialectes. I l'argot. I l'script. I els alfabets. I la tipo. Comprova el correu manualment.
underware.nl/


Joancarles Casasín

Va néixer a Barcelona, ​​ciutat de la qual va fugir fa uns anys. Va començar a interessar-se en la tipografia digital a principis dels 90 i des de 2005 es dedica exclusivament a aquesta disciplina, especialitzat en disseny de tipus a mida i producció. Autodidacta, va aprendre a programar petites eines per fer la seva vida més fàcil i emocionant, i així escapar activament de la dictadura del programari. Comprova el correu manualment.
casasin.com
type-together.com

Recentment, per primera vegada, ha quedat clar que a partir d'ara els dissenyadors tipogràfics ja no dissenyen contorns de fonts, sinó que majoritàriament dissenyen relacions entre contorns de fonts. Per tant, la interpolació serà cada vegada més rellevant en el futur del disseny de tipus i, lògicament, serà un aspecte essencial dins d'aquest workshop.

Durant aquest taller Summer School, no només explorarem el disseny de les lletres (hands-on), sinó també a explorar l'espai en què aquestes lletres es relacionen entre si (brains-on). Dissenyar el disseny, així com dissenyar l'espai de disseny en què viuen aquests dissenys. I això, —bé ... si tot funciona—  condueix a una altra forma innovadora de veure el teu disseny.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies