TypeJuly - Ken Barber (House Industries)

Lettering strategies and techniques

Sol·licita informació

Lettering strategies and techniques

Durada

Del 19 al 23 de juliol de 2021 (20 hores)

Horari

De 10.00 a 14.15 h

Idioma

Anglès

Paraules clau

Lettering, lletres fetes a mà, logotip, disseny, disseny gràfic

Preu

625 € (un workshop). Si et registres a més d'un workshop TypeJuly, el preu a partir del segon és de 530 €.

Nivell

Tots els nivells. Els estudiants inicials, intermedis i avançats es beneficiaran de les estratègies i tècniques.

Qui pot aplicar

Estudiants interessats en millorar la seva tècnica de lettering, artistes gràfics que busquen ampliar les seves habilitats de disseny, i fins i tot novells curiosos.

Coneixements/experiència requerida

Familiaritat amb tipografia i conceptes de disseny, però no és absolutament necessari per a participar al taller.

Deadline

15 d'abril (places limitades).

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

Aguditza les teves habilitats de retolació amb aquest taller d'una setmana de durada ple de valuoses estratègies de disseny i tècniques de dibuix especialment formulades per augmentar la profunditat i l'abast del teu treball personal i professional. Amb més de 25 anys d'experiència, Ken Barber de House Industries compartirà les seves receptes personalment formulades per produir letterings efectius i cridaners en una varietat d'aplicacions de disseny.

L’objectiu principal d’aquest taller és proporcionar als participants un conjunt d’enfocaments pràctics i senzills per a dibuixar peces distintives de lettering manual. Les idees i tàctiques que s’introduiran durant la classe poden ser utilitzades com una forma pràctica de generar una àmplia gamma de solucions potencials per pràcticament qualsevol disseny de logotips o projecte de branding.

Primer de tot, els participants aprendran a decodificar els sistemes subjacents a les formes de les lletres, i a aplicar aquests elements consistentment mentre dibuixen. A continuació, els participants barrejaran estils dispars per crear letterings únics i sorprenents. Finalment, els estudiants es familiaritzaran amb els principis passats per alt que poden ser utilitzats per altrerar les lletres de formes interminables. La informació es complementarà amb presentacions, demostracions de dibuix, exercicis de desenvolupament d’habilitats i feedback individual.

L’escola oferirà els materials de dibuix necessaris. Es convida als estudiants a portar plomes/retoladors de caligrafia i punxeguts, si ho prefereixen. La informació es presentarà com a exercicis analògics, però els estudiants poden tenir un iPad o un ordinador portàtil si treballen digitalment. No obstant, aquest últim punt no és necessari.

Ken Barber és director tipogràfic i letterer a la fundició de fonts i estudi de disseny House Industries. Ha dissenyat logotips per marques globals i ha produït fonts guardonades. El seu treball forma part del Cooper-Hewitt Design Museum, i del Henry Ford Museum of American Innovation. Ha sigut distingit pel New York Type Directors Club i ATypl. Ensenya a The Cooper Union a Nova York, i regularment dirigeix tallers de lettering. Ken va coescriure House Industries: The Process is the Inspiration l’any 2017.

Els alumnes matriculats a Elisava tenen un descompte especial del 25% en els programes de ‘Creació i Renderitzat d'Objectes i Espais’ i ‘Les Eines del Dissenyador Gràfic: Crea, Retoca i Presenta amb Suite Adobe’. Els estudiants del curs d'estiu ‘Sustainable Materials for Design’ que després facin el 'Master’s Degree in Design through New Materials' tindran el descompte de l'import del curs d'estiu al preu del màster.

Descomptes abans del 15 d'abril *

Participació en un curs: es paga el 100% del preu del curs.
Participació en dos cursos: es paga el 100% del primer curs i el segon curs té un 15% de descompte.
Participació en tres o més cursos: es paga el 100% del primer curs, el segon curs té un 15% de descompte i el tercer curs i següents un 20% de descompte.

Descomptes per a Alumni Bold *

Participació en un curs: descompte Alumni Bold del 15%.
Participació en dos cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs i descompte del 20% en el segon curs.
Participació en tres o més cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs, descompte del 20% en el segon curs i el tercer curs i següents un 25% de descompte.

* Tots els descomptes correspondran a l'import del curs de menys valor.

A partir del 16 d'abril, només s'aplicarà el descompte estàndard d'un 15% per als Alumni Bold.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies