TypeJuly - Cyrus Highsmith (Occupant Fonts)

Thinking with your hands

Sol·licita informació

Thinking with your hands

Durada

Del 20 al 24 de Juliol de 2020 (20 hores)

Schedule

De 10.00 a 14.00 

Idioma

Anglès

Paraules clau

cartes, stencils, quadern, conills, monstres, dibuix, sense portàtils, contorn, vora, forma, thinking hand

Preu

625€ (un workshop). Si et registres a més d'un workshop TypeJuly, el preu a partir del segon és de 530€.

Nivell

Tots els nivells.

Qui pot aplicar

Qualsevol persona. Experiència limitada principalment a l’alfabet llatí, però els estudiants que volen explorar sistemes d’escriptura addicionals són molt benvinguts.

Coneixements/experiència requerida

Molta energia, una ment oberta, voluntat de ser actiu i participar.

Deadline

31 de març (places limitades).
Si t'apuntes abans del 31 de gener, rebràs de regal el llibre 'How to Speak Rooster'.

Les lletres es poden dibuixar de moltes maneres diferents. L'enfocament de Cyrus Highsmith es basa en gran manera en la importància de l'espai blanc i la sensibilitat a les formes. És un mètode que s'aplica tant al disseny tipogràfic com a la creació d'imatges de tota mena. Per a Highsmith, és una forma de veure el món. El taller es convertirà en una exploració desordenada, pràctica i lliure d’ordinadors de com dibuixar, fer i pensar en les lletres.

L'objectiu d'aquest taller és crear una setmana memorable, dibuixant lletres i creant art. Culmina amb una exposició conjunta del nostre treball.

4 hores diàries de treball conjunt en una exposició conjunta d'esbossos, dibuixos i gravats. Experimentarem i jugarem amb diferents formes de dibuixar i pensar sobre les lletres. Les tècniques poden incloure plantilles, serigrafia, collage i pintura. Els participants han d'estar preparats per a viure noves experiències, experiments, jocs i fracassos.

L’escola subministrarà els materials necessaris de dibuix, tot i que els participants són benvinguts per portar els seus. Serà desordenat. No caldrà ordinador portàtil.

Cyrus és un dibuixant de lletres, professor, autor i artista gràfic. Ensenya disseny tipogràfic a la Rhode Island School of Design (RISD). Va escriure i il·lustrar l’aclamada guia Inside Paragraphs: Typographic fundamentals. L’any 2015 va rebre el premi Gerrit Noordzij per les extraordinàries contribucions en els camps del disseny tipogràfic, la tipografia i l’educació tipogràfica. L’any 2017 es va convertir en Director Creatiu de Desenvolupament de Tipus Llatins a Morisawa, EUA. Se’n va a dormir molt d’hora.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies