TypeJuly - Cyrus Highsmith (Occupant Fonts)

Thinking with your hands

Sol·licita informació

Thinking with your hands

Durada

Del 12 al 16 de Juliol de 2021 (20 hores)

Schedule

De 10.00 a 14.15 h

Idioma

Anglès

Paraules clau

Cartes, stencils, quadern, conills, monstres, dibuix, sense portàtils, contorn, vora, forma, thinking hand

Preu

625 € (un workshop). Si et registres a més d'un workshop TypeJuly, el preu a partir del segon és de 530€.

Nivell

Tots els nivells.

Qui pot aplicar

Qualsevol persona. Experiència limitada principalment a l’alfabet llatí, però els estudiants que volen explorar sistemes d’escriptura addicionals són molt benvinguts.

Coneixements/experiència requerida

Molta energia, una ment oberta, voluntat de ser actiu i participar.

Deadline

15 d'abril (places limitades).

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

Les lletres es poden dibuixar de moltes maneres diferents. L'enfocament de Cyrus Highsmith es basa en gran manera en la importància de l'espai blanc i la sensibilitat a les formes. És un mètode que s'aplica tant al disseny tipogràfic com a la creació d'imatges de tota mena. Per a Highsmith, és una forma de veure el món. El taller es convertirà en una exploració desordenada, pràctica i lliure d’ordinadors de com dibuixar, fer i pensar en les lletres.

L'objectiu d'aquest taller és crear una setmana memorable, dibuixant lletres i creant art. Culmina amb una exposició conjunta del nostre treball.

4 hores diàries de treball conjunt en una exposició conjunta d'esbossos, dibuixos i gravats. Experimentarem i jugarem amb diferents formes de dibuixar i pensar sobre les lletres. Les tècniques poden incloure plantilles, serigrafia, collage i pintura. Els participants han d'estar preparats per a viure noves experiències, experiments, jocs i fracassos.

L’escola subministrarà els materials necessaris de dibuix, tot i que els participants són benvinguts per portar els seus. Serà desordenat. No caldrà ordinador portàtil.

Cyrus és un dibuixant de lletres, professor, autor i artista gràfic. Ensenya disseny tipogràfic a la Rhode Island School of Design (RISD). Va escriure i il·lustrar l’aclamada guia Inside Paragraphs: Typographic fundamentals. L’any 2015 va rebre el premi Gerrit Noordzij per les extraordinàries contribucions en els camps del disseny tipogràfic, la tipografia i l’educació tipogràfica. L’any 2017 es va convertir en Director Creatiu de Desenvolupament de Tipus Llatins a Morisawa, EUA. Se’n va a dormir molt d’hora.

Els alumnes matriculats a Elisava tenen un descompte especial del 25% en els programes de ‘Creació i Renderitzat d'Objectes i Espais’ i ‘Les Eines del Dissenyador Gràfic: Crea, Retoca i Presenta amb Suite Adobe’. Els estudiants del curs d'estiu ‘Sustainable Materials for Design’ que després facin el 'Master’s Degree in Design through New Materials' tindran el descompte de l'import del curs d'estiu al preu del màster.

Descomptes abans del 15 d'abril *

Participació en un curs: es paga el 100% del preu del curs.
Participació en dos cursos: es paga el 100% del primer curs i el segon curs té un 15% de descompte.
Participació en tres o més cursos: es paga el 100% del primer curs, el segon curs té un 15% de descompte i el tercer curs i següents un 20% de descompte.

Descomptes per a Alumni Bold *

Participació en un curs: descompte Alumni Bold del 15%.
Participació en dos cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs i descompte del 20% en el segon curs.
Participació en tres o més cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs, descompte del 20% en el segon curs i el tercer curs i següents un 25% de descompte.

* Tots els descomptes correspondran a l'import del curs de menys valor.

A partir del 16 d'abril, només s'aplicarà el descompte estàndard d'un 15% per als Alumni Bold.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies