Shifta Escola Online. Programes enfocats

Disseny sostenible, UX Writing, Marca personal, Fotografia de producte i molt més. Descobreix la nostra oferta de cursos online d'especialització en disciplines creatives

Sol·licita informació

Disseny sostenible, UX Writing, Marca personal, Fotografia de producte i molt més. Descobreix la nostra oferta de cursos online d'especialització en disciplines creatives

Metodologia

Online

Data d'inici

Juny – Octubre 2020

Durada

Entre 5 i 9 setmanes

Titulació

Certificat propi

Places màximes

30

Preu

500 € – 850 €


SHIFTA, l'Escola Online de Creadors Digitals d'Elisava, et proposa els Programes enfocats, una sèrie de cursos intensius d'entre 5 i 9 setmanes dirigits a aquells professionals que volen formar-se o reciclar-se en el seu àmbit o especialitat però no disposen del temps o dels recursos necessaris per cursar un programa de formació reglada.

Els Programes enfocats de SHIFTA són una sèrie de cursos d'especialització en disciplines creatives basats en la interdisciplinarietat i en el coneixement pràctic. Amb un format 100% en línia, aquests cursos t'atorgaran competències i coneixements actualitzats de la mà d'un equip de formadors professionals en les seves respectives disciplines. A més, SHIFTA posa al teu abast un Campus Virtual amb totes les eines necessàries per fer del teu pas pels nostres cursos online una experiència única.


UX Writing

Vols desenvolupar la teva carrera professional en el sector del UX Writing? En aquest curs aprendràs les metodologies necessàries per oferir la millor experiència d'usuari a través del contingut. En aquest sentit, també aprendràs a planificar una bona estratègia de contingut en la qual emmarcar el teu copy, dissenyar guies d'estil i definir el contingut adequat en cada fase del teu projecte.


Creativitat resolutiva

Un dels primers passos per tenir un control total de la creació i la generació d'idees és entendre els ressorts de la creativitat. En ella interaccionen raó i emoció, i el seu flux energètic ens permet exercitar el poder de la imaginació. En aquest curs aprendràs a fer un ús conscient d'aquests elements.


Marca Personal en contextos de canvi

El mercat actual és complex i impredictible, i la mobilitat laboral s'ha convertit en la norma. Si ets un/a professional de l'àmbit creatiu, tens davant teu el repte de conèixer-te millor, saber quines són les teves fortaleses i poder mostrar-les de la millor manera possible. Per aconseguir-ho has d'entendre primer els teus punts diferencials i poder així adaptar el teu missatge a les demandes del mercat. Aprèn a controlar la imatge que projectes i el professional que els altres veuen en tu.


Gestió de Projectes Creatius

Vols que la gestió del teu negoci sigui un èxit? Aprèn a organitzar un negoci en contextos creatius; des de la gestió de clients fins a les metodologies de treball adequades per a cada tipus de projecte. En aquest curs posem a la teva disposició totes les tècniques i eines necessàries per fer-ho possible.


Disseny Sostenible per a una Economia Circular

Què podem fer des del disseny per mitigar l'impacte del canvi climàtic en el nostre dia a dia? La reducció de la biodiversitat, la toxicitat de l'entorn i l'escassetat de recursos no renovables són una realitat que posa en risc les nostres vides i el conjunt del planeta. El canvi comença ara i el disseny hi té molt a dir.


Fotografia de Producte

Aquest curs t'endinsarà en el món de la càmera digital, la il·luminació i el retrat d'estudi des d'un punt de vista tècnic i creatiu. Accedeix a les eines i coneixements necessaris per poder fotografiar productes, prototips i maquetes amb les millors condicions creatives.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies