#RevolutionMakers

Professorat

Patricia Luján (Carlitos y Patricia)

Durada // Horari

Del 15 al 19 de juliol (25 h) / De 16 a 21.15 h 

Idioma

Castellà

Nivell

Mig

Preu

520€. Els membres de l'Associació d'Antics Alumnes d'Elisava, Elisava Alumni categoria Bold, obtindran un 15% de descompte en l'import del programa.

Comunicació i Activisme

El planeta s'escalfa, els recursos s'acaben, l'extrema dreta avança, els drets de les persones disminueixen, la lluita feminista és al carrer... Però hi ha esperança: qualsevol persona, fins i tot TU, amb un ordinador o un mòbil i una connexió a Internet pot fer una revolució. La creativitat, la comunicació i les idees universals poden canviar el món. Si tens ganes de treballar per això, és clar. Com diu la Pussy Riot Nadya Tolokonnikova: "La Revolució és la meva amiga". Vols que sigui la teva amiga també?

A qui s'adreça?

Aquest curs de Summer School va dreçat a persones vinculades amb la comunicació i la creativitat que tinguin ganes, moltes ganes de canviar el món.

Material necessari

Ordinador portàtil.

Lectura prèvia del Llibre Pussy Riot. De la Alegría Subversiva a la Acción Directa d'Nadya Tolokonnikova.

Atès que tenim una setmana per a crear la vostre revolució, serà convenient portar idees sobre alguna revolució que creguis que el món necessita i en què podràs aportar el teu gra de sorra; des dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 promoguda per l'ONU fins a alguna necessitat real que el teu entorn més proper i local estigui demanant canviar desesperadament.

L'important és fer. Des del més gran i global al més petit i local.

 • Adquirir claus de comunicació per a l'activisme.
 • Desenvolupar un projecte que mobilitzi a milers de persones.
 • Generar una revolució que contribueixi a que aquest planeta sigui un lloc millor per als éssers que l'habiten.
 • Passar de les paraules a l'acció REAL.

Una intensa setmana de Summer School on mitjançant grups o treball individual idearem i llançarem les vostres revolucions amb l'objectiu REAL de mobilitzar a milers de persones. Passarem de les paraules a l'acció REAL.

Qui sap el que pot passar després?

El treball pràctic serà guiat mitjançant la introducció dels elements claus en una acció de comunicació com: la creació de conceptes senzills, escriptura de manifestos, tons de veu, estratègies per arribar al major nombre de persones, eines online, creació d'imatges mobilitzadores...

Continguts del curs
 • Les Revolucions al s. XXI
 • Els Referents. #MeToo, #FridaysForFuture, #FreeTheNipple, #EarthHour, #ZeroWaste, #FreePeriods, #PlasticFree, #BlackLivesMatter, #RefugeesWelcome, #IceBucketChallenge, #BringBackOurGirls, # OccupyWallstreet ...
 • El Concepte en comunicació
 • El Hashtag
 • El Manifest
 • L'Estratègia
 • Els Mitjans i els Mitjans Socials
 • El To de Veu
 • La Imatge / l’Artivisme
 • Les Accions
 • Eines: Avaaz, change.org ... les teves xarxes.
 • Slacktivism

Justificació del curs

La creativitat, la comunicació i les idees universals poden canviar el món. Si tens ganes de treballar per això, és clar. Passem de les paraules als fets. Fem una revolució!

Patricia Luján

Després de 15 anys treballant en agències de publicitat de Madrid, Amsterdam, Londres i Barcelona, ​​el 2007 va fundar la companyia creativa Carlitos i Patricia. Els núvols de Vueling, La República Independent d'IKEA, un Càpsula del Temps que s'obrirà d'aquí a 150 anys...
www.patriciaycarlitos.com

Cofundadora de l'associació sense ànim de lucre, 1010 Ways To Buy Without Money.
www.1010waystobuywithoutmoney.org

Cofundadora i comissària del perfil d'Instagram @nipplemagazine que és part del moviment per acabar amb la censura dels mugrons femenins en les xarxes socials com a pas necessari per aconseguir la igualtat entre dones i homes.
www.instagram.com/nipplemagazine

L'última revolució que Patricia ha llançat és School of Feminism, una plataforma sense ànim de lucre que pretén apropar el feminisme a la societat mitjançant la comunicació i l'educació. Per commemorar el 8 de març, va llançar Thank A Feminist, campanya que es va fer viral i va ser compartida per milers de persones a tot el món.
www.schooloffeminism.org

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies