Retail Design Course

Direcció

Carmen Malvar

Durada // Horari

De l'1 al 10 de juliol de 2019 (40 hores) // De 9h a 14.20h.

Preu

1.040 €. Els membres de l’Associació d’Antics Alumnes d’ELISAVA, categoria Bold, obtindran un 15% de descompte en l’import del programa. Disponibles 2 crèdits de Lliure Configuració per als estudiants de Disseny Interior del Pratt Institute.

Idioma

Anglès

Aquest curs de Summer School comptarà amb una sèrie de conferències, presentacions i debats. Els projectes assignats els proporcionaran als estudiants l'oportunitat d'elaborar una metodologia de treball que els ensenyarà a desenvolupar les idees que posteriorment es convertiran en propostes de disseny d'espais comercials.

El projecte donarà als estudiants l'oportunitat de crear un concepte de retail i de desenvolupar idees per a la creació d'un espai comercial per a un emprenedor que encara no disposi d'aquest, però que sí que tingui una identitat de marca i una campanya de màrqueting. Aquells que estiguin interessats en la branca de Gerència de Marques, desenvoluparan un manual de marca.

Briefing informatiu al campus del Pratt Institute a Nova York. 
Més informació cmalvar@elisava.net

Destinataris
Dissenyadors de moda. Arquitectes, dissenyadors d’interiors, gerents de marca, dissenyadors de productes de màrqueting i visual merchandisers. És important tenir coneixement bàsic de dibuix i de programes 2D i en 3D.

L'objectiu principal serà el d'incorporar la informació obtinguda sobre la companyia i, d'aquesta manera, proposar un concepte de plataforma de venda que transmeti l'esperit de la mateixa al mateix temps que incorpora la identitat existent.

La durada de les sessions serà emprada en l'exposició de crítiques individuals i en dur a terme discussions en grup, així com en la realització visites a botigues i/o grans magatzems i en classes magistrals. Es faran recomanacions sobre lectures pertinents per al curs i sobre visites a determinats treballs en exposició.

Carmen Malvar
Compta amb una Llicenciatura en Interiors per l’Escola d’art ‘Maestro Mateo School of Art and Crafts’ a Espanya i és Llicenciada en Arquitectura amb honors pel ‘Pratt Institute School of Architecture’. Fundadora i gerent d’ Atelier Malvar + Tusch. Llc a Nova York, especialitzat en disseny i consultoria de marques.

Carmen ha estat part de l’estudi d’Arquitectura com a arquitecte en cap d’un dels equips de la marca Zara (Inditex) conceptualitzant per a aquesta marca nous prototips de botigues per ser implementats mundialment amb un equip d’expertes. Ella ha participat també en la globalització de diferents marques com Camper (Companyia de Sabates), Mango (Companyia de Moda), Tous (Companyia de Joies) i Desigual (Companyia de Moda) durant els darrers anys. Carmen ha dissenyat i supervisat la implementació de botigues internacionals en més de trenta localitzacions arreu del món.

Carmen treballa regularment com a consultora a la Càmera de Comerç d’Espanya a Nova York i a diferents institucions. Alguns dels objectius de Carmen són implementar i desenvolupar estratègies per a marques on el disseny de producció anima als proveïdors locals a ser part del procés local i del procés global sense perdre la seva identitat. Carmen treballa en el departament de recerca a ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona, amb la finalitat de crear una estructura que permeti que tota la informació investigada sigui aplicada en un centre d’activitat per als minoristes Europeus, així com per apropar-se cada vegada més a un enfocament sostenible.

També porta els seus coneixements al ‘Fashion Institute of Technology’ a Nova York, on col·labora en el programa de Brand Management, entre altres institucions. Camen Malvar és ex professora adjunta al Departament de Disseny d’Interiors al ‘Pratt Institute’ on ara ensenya en el Centre d’Estudis Sostenibles en el programa de ‘Design Entrepreneurship’, sota la dirección de Deborah Johnson; també és Directora del Programa ‘Retail and Commerce’ a ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona i és membre actiu a l’Institut ‘Retail Design Institute and the National Federation USA’.

Carmen imparteix seminaris a temes com: disseny, tendències en comerç i nous formats comercials a Nova York, Espanya i Llatinoamèrica.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies