Packaging Com a Arma de Seducció Massiva

Es tracta d'una visió diferent del disseny de packaging per a la marca pròpia, un segment cada dia més important i amb més oportunitats d'innovació.

Sol·licita informació

Es tracta d'una visió diferent del disseny de packaging per a la marca pròpia, un segment cada dia més important i amb més oportunitats d'innovació.

Direcció

Paco Adín

Durada // Horari

Del 20 al 24 de julio de 2020 (25 horas)
De 9:00 h a 14:15 h

Durada / Horaris

Del 20 al 24 de juliol de 2020 (25 hores)
De 9 h a 14.15 h

Nivell

Introducció / Mitjà 

Preu

520 €. Els membres de l’Associació d’Antics Alumnes d’ELISAVA, Elisava Alumni categoria Bold, obtindran un 15% de descompte a l’import del programa.

Per a un dissenyador, crear o redissenyar el packaging d'un producte és una oportunitat per narrar la història de la seva marca, de la seva elaboració. Però, què passa quan el producte a dissenyar no té història? A l'actualitat més d'un 30% dels productes que es comercialitzen no són de marca. Es denominen "marca blanca" o "marca distribuïdor". Productes sense història que fa dues dècades eren els aneguets lletjos del lineal però que avui dia representen autèntics reptes com a exercicis de bon disseny.

En aquest workshop aprendrem a crear i a explicar històries a través del packaging i practicarem amb tècniques que ens ajudaran a conquerir els cors dels consumidors. La personalitat, l'honestedat, el sentit de l'humor o la senzillesa són aspectes clau per crear un packaging emocional que connecti i estrenyi llaços amb el nostre target.

Aquest workshop dóna eines al dissenyador per a treballar des d'una metodologia que és totalment extrapolable a tot tipus de productes, siguin o no de marca distribuïdor.

 • Descobrir els secrets del packaging de la nova marca pròpia.
 • Aprendre a crear un storytelling per a la marca pròpia.
 • Dissenyar projectes innovadors de packaging de marca pròpia.
 • Practicar, practicar i practicar.

El workshop s'articula en cinc mòduls als quals es fa un projecte nou cada dia.

 • Mòdul A: L'actitud
 • Mòdul B: El sentit de l'humor i l'entreteniment
 • Mòdul C: La sinceritat i l'honestedat
 • Mòdul D: L'activisme
 • Mòdul E: La inspiració
Continguts del curs

El workshop s'articula en cinc mòduls. Abordarem els projectes de packaging que realitzem des de diferents angles de treball basats en:

 • MÒDUL A
  L'actitud. Definir la personalitat és fonamental per construir un discurs atractiu i que connecti amb la teva target. El packaging ha de reflectir una actitud que faci que el nostre públic ho vegi atractiu, diferent i desitjable.
   
 • MÒDUL B
  El sentit de l'humor i l'entreteniment. L'humor mou muntanyes, així que cal no oblidar que un somriure és una arma infal·lible per conquistar als consumidors.
   
 • MÒDUL C
  La sinceritat i l'honestedat. El client té molt poc temps per decidir la seva compra, així que no li facis perdre el temps. Dissenya amb claredat, honestedat i transparència. No intentis semblar el que no ets.
   
 • MÒDUL D
  L'activisme. El packaging és una oportunitat per a les marques per posicionar-se i lluitar per diferents causes socials com la igualtat, la inclusió, el medi ambient, etc.
   
 • MÒDUL E
  La inspiració. Una pel·lícula, un quadre o una cançó són perfectes per inspirar un disseny de packaging. La inspiració està allà fora.

Paco Adín

Sóc Paco Adín, llicenciat en publicitat, disseny gràfic i màrqueting a la Universitat del País Basc. Sóc soci fundador i director creatiu de Supperstudio, agència de packaging contemporani. He treballat i treball per a marques com El Corte Inglés, Eroski, Pascual, Starbucks, La Gula del Norte, Vivesoy, Chocolocuras, Young & Beautifood, entre d'altres.En els últims anys molts dels nostres treballs de packaging han guanyat premis com D&AD, Pentawards, FabAwards, BestPack, Liderpack, Laus, El sol, Anuaria, El Chupete, etc. Compagino la meva feina al capdavant de Supperstudio amb conferències, workshops i classes en el Màster de màrqueting (UPV-EHU)

La meva vida discorre entre els pinxos de Bilbao i les tapes de Madrid. I a l'estiu miro la vida passar a Mallorca. Sóc basc, tinc ànima mediterrània i practico el 'happypackaging'.

https://supperstudio.com/

Professionals i interessats en el món del packaging, dissenyadors, gràfics, artistes, il·lustradors.

Portàtil amb programes de disseny (Illustrator + Photoshop).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies