Disseny per a la Fabricació Additiva

Explorem noves formes de fer realitat les innovacions estètiques mentre ampliem el coneixement sobre noves eines de producció

Sol·licita informació

Explorem noves formes de fer realitat les innovacions estètiques mentre ampliem el coneixement sobre noves eines de producció

Direcció

Roman Reiner i Pilar Soriano

Durada // Horari

Del 13 al 17 de juliol 2020 (25 hores)
De 16.00 h a 21.15 h

Idioma

Anglès

Nivell

Intermedi

Preu

590 €. Els Elisava Alumni categoria Bold obtindran un 15% de descompte en l’import del programa.

La creativitat i la innovació es veuen convencionalment limitades per les possibilitats dels mètodes de producció tradicionals. Durant els últims anys les noves tecnologies han modificat els diferents enfocaments dins del disseny. Com a part d'aquesta escola d'estiu, explorarem noves formes de fer realitat les innovacions estètiques mentre ampliem el coneixement sobre noves eines de producció.

Comprendràs els avantatges de les diferents tecnologies de fabricació additiva i aprendràs a utilitzar-les a ple potencial a través del disseny. Permet que el teu projecte sigui dissenyat de manera sostenible per al futur en lloc de redissenyar el passat.

  • Conèixer les capacitats de les tecnologies de producció modernes.
  • Obrir la ment i dissenyar de manera il·limitada i sostenible, i utilitzar tot el potencial de la fabricació additiva a través del disseny.
  • Saber triar quin disseny, material, acabat i enfocament de fabricació additiva s'adequa més a les necessitats dels teus projectes innovadors.
  • Entendre i aplicar el procés de disseny iteratiu en la fabricació additiva per avançar més ràpid en l'entrada al mercat.
  • Planificació i estructuració del projecte creatiu.
  • Creació i gestió del valor afegit.

Desenvolupament de projectes pràctics: Creació d'un disseny artístic propi per a la fabricació additiva utilitzant models i inspiracions de la vida real. Preparació de la producció i postprocessament manual del disseny. Visites a empreses que utilitzen la fabricació additiva a Barcelona.

El curs es durà a terme a les aules i laboratoris d'Elisava, i es faran visites a les instal·lacions de producció AureoBCN AM, especialistes en postprocessament. El programa es divideix en tres blocs:

  1. Obrir la ment amb diferents tècniques de creativitat per a la fabricació additiva, submergir-se en les diferents tecnologies de fabricació additiva i els seus avantatges i aprendre sobre les aplicacions amb èxit en el mercat.
  2. Disseny pràctic per a la fabricació additiva amb tutorització i preparació de la feina de construcció per a la impressió amb la tecnologia de sinterització làser selectiva. Impressió i postprocessament manual del disseny.
  3. Visites a AureoBCN i a especialistes en postprocessament per conèixer els processos de producció, les instal·lacions, les màquines i les diferents etapes de postprocessament.

Roman Reiner
Graduat en Enginyeria i Gestió de la Producció Internacional per la Universitat Friedrich-Alexander (Erlangen, Alemanya). Al principi es va especialitzar en el disseny per a la fabricació additiva i va treballar en EOS GMBH (Munic, Alemanya) com a consultor d’empreses internacionals en diferents indústries. És dissenyador i consultor freelance i ajuda a les empreses i altres artistes a utilitzar tot el potencial i la llibertat de la fabricació additiva a través del disseny. www.romanreiner.com

Pilar Soriano
Graduada en Enginyeria de Disseny Industrial a Elisava, es va especialitzar en el disseny de productes de fabricació additiva. Formada en Fabricació Additiva per EOS GMBH (Munic, Alemanya). Actualment dirigeix ​​el departament de Disseny i Fabricació Additiva, ÁUREOBCN en FORPAL S.L. www.aureobcn.es

Artistes i dissenyadors de producte, d'interiors i de moda oberts a crear a través de nous mètodes.
Es requereixen coneixements bàsics de disseny en 3D.

Ordinador portàtil amb programari de disseny 3D de la teva elecció (Programes gratuïts: Blender, freecad, OnShape).

AureoBCN 
www.aureobcn.es

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies