Disseny d'estands

Direcció

Ignasi Bonjoch

Durada // Horari

Del 14 al 23 de setembre 2020 (40 hores)
De 9.00 a 14.15h.

Preu

770€. 
- Alumni Bold (15% descompte).
- Estudiants Elisava que han començat un màster al set19 o feb20 (20% descompte).

Idioma

Castellà

Nivell

Introducció / Mitjà

Cada vegada més els estands narren històries, comuniquen relats i transmeten identitats. Les empreses es recolzen en els esdeveniments firals per atreure i fidelitzar el públic. És el moment fira. A més, les noves tecnologies permeten viure autèntiques experiències sensorials i immersives per transmetre de forma diferent els atributs i valors d'una marca, creant espais memorables.

Curs-taller de projectes, visita cas d'estudi a Vibia Lighting, a la fàbrica Essapunt i studio visit a despatxos professionals especialitzats en el disseny d'estands.

  • Aprofundir en tota la magnitud en el món de el disseny d'estands: esdeveniments, presentacions a client, fires, planificació, recursos.
  • Analitzar a fons els recursos narratius: guió, escena, tempo, continguts.
  • Conèixer els mitjans tècnics: llum, audiovisuals, color, aplicació gràfica, mètrica de l'espai.
  • El mapa conceptual i mental com a organitzador i generador d'idees.
  • L'encàrrec professional: com encarar un brief, formular preguntes resolutives al nostre client, què espera de nosaltres, què necessiten els proveïdors.
  • La pràctica professional: com funciona una fira: normativa, calendaris i planificació. Gestió del projecte. Normativa de concursos.
  • El muntatge: coordinació d'industrials i proveïdors. Pla de treball

*Alguna activitat/visita es podria veure afectada per la situació generada per la COVID-19 en el moment del curs, però sempre cobrint els continguts del curs.

IGNASI BONJOCH
Dissenyador i professor a Elisava. Professor de Màsters a la UB, UPF i UPC. Dissenya estands i botigues per a marques de moda i indústria. Utilitza sovint la tècnica dels mapes mentals per a la conceptualització i creació dels espais.
bonjoch.com


MARIA GÜELL
Lighting designer. La seva formació prové de el món de l'espectacle, el disseny i la concepció de l'espai escènic mitjançant la llum.
lainvisible.pro

 

Professionals del disseny i la comunicació amb tasques orientades a l'arquitectura firal, disseny d'estands. Estudiants del Grau en Disseny de l'últim curs que vulguin adquirir coneixements sobre la matèria.

ISERN SERRA
Realitza projectes d'interiorisme, instal·lacions expositives i disseny industrial. El seu treball ha estat exposat en ciutats com Barcelona, Milà, París, Düsseldorf, Mèxic DF o Beijing. Dissenyador d'estands per a les empreses de mobiliari Enea i Expormim, a la Fira de Milà.
isernserra.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies