Projects

Reforma del ático del Instituto Francés de Barcelona

Student/s: Elisabeth Guasch
Mentored by: Agustí Costa and Lola Domènech
Promotion: 2015
Study: Masters Space Design Area

Description: This project outlines the remodeling of the interior space designed by the emblematic architect José Antonio Coderch. The proposal of remodeling this attic is distributed in 3 areas uniquely organized for guest zone, main residence and theatre. It has no borders, but the privacy required. The rooms are located according to the level of privacy and every door can be eliminated thanks to the geometry of its own vertical parameters.

Award ELISAVA Professional Edition: Winner of the SILVER category

Evaluation of the jury: For its capacity for coherently understanding the work of a master in architecture.

We use our own and third-party cookies to improve your experience.

If you continue browsing, we consider that you accept our

cookie policy