Projects

Loft para una joyera

Student/s: Various authors
Promotion: 2017
Study: Masters in Space Design


Various authors: Catherine Espinosa Urrego, Gianelli Rosas Higuera, Maritza Rodriguez Lopez

Redesign of an industrial space as a home, located in the old Lehmann Factory. The project aims to highlight the industrial characteristics of the space and combine them with a clear geometry that maximises the surface area.

The space contains, on the ground floor, a jewellery workshop, a day area comprised of a living/dining room and open-plan kitchen, and a green area to the rear in the new interior courtyard. The mezzanine is dominated by the piano, and in the private areas are the master bedroom, the guest bedroom and the study. Raw and honest materials such as iron, concrete and wood conceive a smooth and airy space, where pieces of furniture, works of art and unique lighting solutions are placed for each ambience, which, as they are treated like jewels, exalt the silversmithing spirit of each object.

We use our own and third-party cookies to improve your experience.

If you continue browsing, we consider that you accept our

cookie policy