Projects

Carrer Avila 84

Student/s: Nicola Pacini
Mentored by: Daniela Hartmann, Raúl Sánchez
Promotion: 2020
Study: Masters Space Design Area

A living space surrounded by nature. By the composition of three volumes within the available space of an industrial skeleton, the design blends gardens and living areas as if green was a natural wall. This is enhanced even more at the ground floor level by lifting the volumes and creating a big open space, which ensures visual continuity in the main living areas. The result is a suspended architecture that creates shaded and comfortable spaces where the various rooms are located. Clearly separated, the living and the night area are placed on two different levels -respectively- the kitchen, the dining, and the living room at the ground floor, whereas the master bedroom, the children area, and the guest area at the first floor.

We use our own and third-party cookies to improve your experience.

If you continue browsing, we consider that you accept our

cookie policy