Elisava Summer Campus

Elisava Summer Campus
Elisava Summer Campus
Elisava Summer Campus

Dades bàsiques


Dates

De dilluns 27 de juny a divendres 1 de juliol (20 h)

Horari

De 10.00 h a 14.00 h

Nivell

Introductori

Preu

270 €
 

Presentació

Has pensat a estudiar el Grau en Disseny o el Grau en Enginyeria de Disseny Industrial a Elisava? Vols saber com el disseny i l’enginyeria afronten els reptes socials del món actual (medi ambient, crisi migratòria, identitat, gènere? Coneixes les tecnologies que construeixen el nostre futur (impressió 3D, motion capture, physical computing)?

Si és així, segur que t’interessa Elisava Summer Campus, un curs pràctic d’immersió al món del disseny i l’enginyeria dirigit a estudiants de batxillerat.

Si vols més informació, escriu-nos a summercampus@elisava.net.
 

Workshops

Dia 1

Workshop ‘Dissenya la teva pròpia campanya’

Exploraràs el disseny gràfic com a eina de posicionament personal i d’expressió mitjançant diferents tècniques (serigrafia, gravat, risografia, lettering...).

Dia 2

Workshop ‘Hackeja el teu entorn’

Podràs qüestionar la funció estètica d’objectes i espais quotidians, aportant solucions creatives i disruptives per a millorar-los.

Dia 3

Workshop ‘Bioplàstic: Material com a forma’

Taller creatiu en què podràs conèixer i experimentar amb un material 100 % biodegradable, el bioplàstic; un material que ens permet crear i adaptar qualsevol forma o element per dissenyar nous objectes i millorar la seva funció.

Dia 4

Workshop ‘Trackeja el teu cos’

Taller en què treballaràs amb Motion Capture per obtenir dades a través del moviment a l’espai. Descobreix aquesta nova tecnologia que permet expressar-se d’una manera insòlita, així com controlar de manera precisa els moviments humans.

Dia 5

Presentació final dels tallers i treballs realitzats

Posada en comú dels resultats i explicació del procés de treball i de les conclusions obtingudes després de quatre dies de tallers.