Disseny per a la Fabricació Additiva

Explorem noves formes de fer realitat les innovacions estètiques mentre ampliem el coneixement sobre noves eines de producció

Sol·licita informació

Explorem noves formes de fer realitat les innovacions estètiques mentre ampliem el coneixement sobre noves eines de producció

Direcció

Roman Reiner i Pilar Soriano

Durada // Horari

Juliol 2022 (TBC)

Idioma

Anglès

Nivell

Intermedi

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

La creativitat i la innovació es veuen convencionalment limitades per les possibilitats dels mètodes de producció tradicionals. Durant els últims anys les noves tecnologies han modificat els diferents enfocaments dins del disseny. Com a part d'aquesta escola d'estiu, explorarem noves formes de fer realitat les innovacions estètiques mentre ampliem el coneixement sobre noves eines de producció.

Comprendràs els avantatges de les diferents tecnologies de fabricació additiva i aprendràs a utilitzar-les a ple potencial a través del disseny. Permet que el teu projecte sigui dissenyat de manera sostenible per al futur en lloc de redissenyar el passat.

  • Conèixer les capacitats de les tecnologies de producció modernes.
  • Obrir la ment i dissenyar de manera il·limitada i sostenible, i utilitzar tot el potencial de la fabricació additiva a través del disseny.
  • Saber triar quin disseny, material, acabat i enfocament de fabricació additiva s'adequa més a les necessitats dels teus projectes innovadors.
  • Entendre i aplicar el procés de disseny iteratiu en la fabricació additiva per avançar més ràpid en l'entrada al mercat.
  • Planificació i estructuració del projecte creatiu.
  • Creació i gestió del valor afegit.

Desenvolupament de projectes pràctics: Creació d'un disseny artístic propi per a la fabricació additiva utilitzant models i inspiracions de la vida real. Preparació de la producció i postprocessament manual del disseny. Visites a empreses que utilitzen la fabricació additiva a Barcelona.

El curs es durà a terme a les aules i laboratoris d'Elisava, i es faran visites a les instal·lacions de producció AureoBCN AM, especialistes en postprocessament. El programa es divideix en tres blocs:

  1. Obrir la ment amb diferents tècniques de creativitat per a la fabricació additiva, submergir-se en les diferents tecnologies de fabricació additiva i els seus avantatges i aprendre sobre les aplicacions amb èxit en el mercat.
  2. Disseny pràctic per a la fabricació additiva amb tutorització i preparació de la feina de construcció per a la impressió amb la tecnologia de sinterització làser selectiva. Impressió i postprocessament manual del disseny.
  3. Visites a AureoBCN i a especialistes en postprocessament per conèixer els processos de producció, les instal·lacions, les màquines i les diferents etapes de postprocessament.

Roman Reiner
Graduat en Enginyeria i Gestió de la Producció Internacional per la Universitat Friedrich-Alexander (Erlangen, Alemanya). Al principi es va especialitzar en el disseny per a la fabricació additiva i va treballar en EOS GMBH (Munic, Alemanya) com a consultor d’empreses internacionals en diferents indústries. És dissenyador i consultor freelance i ajuda a les empreses i altres artistes a utilitzar tot el potencial i la llibertat de la fabricació additiva a través del disseny. www.romanreiner.com

Pilar Soriano
Graduada en Enginyeria de Disseny Industrial a Elisava, es va especialitzar en el disseny de productes de fabricació additiva. Formada en Fabricació Additiva per EOS GMBH (Munic, Alemanya). Actualment dirigeix ​​el departament de Disseny i Fabricació Additiva, ÁUREOBCN en FORPAL S.L. www.aureobcn.es

Artistes i dissenyadors de producte, d'interiors i de moda oberts a crear a través de nous mètodes.
Es requereixen coneixements bàsics de disseny en 3D.

Ordinador portàtil amb programari de disseny 3D de la teva elecció (Programes gratuïts: Blender, freecad, OnShape).

AureoBCN 
www.aureobcn.es

Els alumnes matriculats a Elisava tenen un descompte especial del 25% en els programes de ‘Creació i Renderitzat d'Objectes i Espais’ i ‘Les Eines del Dissenyador Gràfic: Crea, Retoca i Presenta amb Suite Adobe’. Els estudiants del curs d'estiu ‘Sustainable Materials for Design’ que després facin el 'Master’s Degree in Design through New Materials' tindran el descompte de l'import del curs d'estiu al preu del màster.

Descomptes abans del 15 d'abril *

Participació en un curs: es paga el 100% del preu del curs.
Participació en dos cursos: es paga el 100% del primer curs i el segon curs té un 15% de descompte.
Participació en tres o més cursos: es paga el 100% del primer curs, el segon curs té un 15% de descompte i el tercer curs i següents un 20% de descompte.

Descomptes per a Alumni Bold *

Participació en un curs: descompte Alumni Bold del 15%.
Participació en dos cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs i descompte del 20% en el segon curs.
Participació en tres o més cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs, descompte del 20% en el segon curs i el tercer curs i següents un 25% de descompte.

* Tots els descomptes correspondran a l'import del curs de menys valor.

A partir del 16 d'abril, només s'aplicarà el descompte estàndard d'un 15% per als Alumni Bold.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies