Disseny d'estands

Direcció

Ignasi Bonjoch

Durada // Horari

Juliol 2022 (TBC)

Idioma

Castellà

Nivell

Introducció / Mitjà

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

Cada vegada més els estands narren històries, comuniquen relats i transmeten identitats. Les empreses es recolzen en els esdeveniments firals per atreure i fidelitzar el públic. És el moment fira. A més, les noves tecnologies permeten viure autèntiques experiències sensorials i immersives per transmetre de forma diferent els atributs i valors d'una marca, creant espais memorables.

Curs-taller de projectes, visita cas d'estudi a Vibia Lighting, a la fàbrica Essapunt i studio visit a despatxos professionals especialitzats en el disseny d'estands.

  • Aprofundir en tota la magnitud en el món de el disseny d'estands: esdeveniments, presentacions a client, fires, planificació, recursos.
  • Analitzar a fons els recursos narratius: guió, escena, tempo, continguts.
  • Conèixer els mitjans tècnics: llum, audiovisuals, color, aplicació gràfica, mètrica de l'espai.
  • El mapa conceptual i mental com a organitzador i generador d'idees.
  • L'encàrrec professional: com encarar un brief, formular preguntes resolutives al nostre client, què espera de nosaltres, què necessiten els proveïdors.
  • La pràctica professional: com funciona una fira: normativa, calendaris i planificació. Gestió del projecte. Normativa de concursos.
  • El muntatge: coordinació d'industrials i proveïdors. Pla de treball

*Alguna activitat/visita es podria veure afectada per la situació generada per la COVID-19 en el moment del curs, però sempre cobrint els continguts del curs.

IGNASI BONJOCH
Dissenyador i professor a Elisava. Professor de Màsters a la UB, UPF i UPC. Dissenya estands i botigues per a marques de moda i indústria. Utilitza sovint la tècnica dels mapes mentals per a la conceptualització i creació dels espais.
bonjoch.com


MARIA GÜELL
Lighting designer. La seva formació prové de el món de l'espectacle, el disseny i la concepció de l'espai escènic mitjançant la llum.
Estudi La Invisible

 

Professionals del disseny i la comunicació amb tasques orientades a l'arquitectura firal, disseny d'estands. Estudiants del Grau en Disseny de l'últim curs que vulguin adquirir coneixements sobre la matèria.

ISERN SERRA
Realitza projectes d'interiorisme, instal·lacions expositives i disseny industrial. El seu treball ha estat exposat en ciutats com Barcelona, Milà, París, Düsseldorf, Mèxic DF o Beijing. Dissenyador d'estands per a les empreses de mobiliari Enea i Expormim, a la Fira de Milà.
isernserra.com

Els alumnes matriculats a Elisava tenen un descompte especial del 25% en els programes de ‘Creació i Renderitzat d'Objectes i Espais’ i ‘Les Eines del Dissenyador Gràfic: Crea, Retoca i Presenta amb Suite Adobe’. Els estudiants del curs d'estiu ‘Sustainable Materials for Design’ que després facin el 'Master’s Degree in Design through New Materials' tindran el descompte de l'import del curs d'estiu al preu del màster.

Descomptes abans del 15 d'abril *

Participació en un curs: es paga el 100% del preu del curs.
Participació en dos cursos: es paga el 100% del primer curs i el segon curs té un 15% de descompte.
Participació en tres o més cursos: es paga el 100% del primer curs, el segon curs té un 15% de descompte i el tercer curs i següents un 20% de descompte.

Descomptes per a Alumni Bold *

Participació en un curs: descompte Alumni Bold del 15%.
Participació en dos cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs i descompte del 20% en el segon curs.
Participació en tres o més cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs, descompte del 20% en el segon curs i el tercer curs i següents un 25% de descompte.

* Tots els descomptes correspondran a l'import del curs de menys valor.

A partir del 16 d'abril, només s'aplicarà el descompte estàndard d'un 15% per als Alumni Bold.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies