Curs TypeJuly - Cyrus Highsmith (Occupant Fonts)

CURS POSPOSAT

Sol·licita informació

CURS POSPOSAT

Durada

CURS POSPOSAT

Idioma

Anglès

Paraules clau

Cartes, stencils, quadern, conills, monstres, dibuix, sense portàtils, contorn, vora, forma, thinking hand

Nivell

Mitjà.

Qui pot aplicar

Qualsevol persona. Experiència limitada principalment a l’alfabet llatí, però els estudiants que volen explorar sistemes d’escriptura addicionals són molt benvinguts.

Coneixements/experiència requerida

Molta energia, una ment oberta, voluntat de ser actiu i participar.

Preu

625 €

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

Hi ha moltes maneres de dibuixar les lletres. Cyrus Highsmith treballa en un enfocament que es basa en gran part en la importància de l'espai blanc i la sensibilitat a les formes. Aquest mètode s'aplica tant al disseny tipogràfic com a la creació d'imatges de tota mena. Per a Highsmith, és una manera de veure el món. El taller serà una exploració desordenada, pràctica i lliure d’ordinadors de com dibuixar, fer i pensar en les lletres.

L'objectiu d'aquest taller és crear una setmana memorable, dibuixant lletres i creant art. Finalitza amb una exposició conjunta del nostre treball.

Cyrus és un dibuixant de lletres, professor, autor i artista gràfic. És professor de disseny tipogràfic a la Rhode Island School of Design (RISD). Va escriure i il·lustrar l’aclamada guia Inside Paragraphs: Typographic fundamentals. L’any 2015 va rebre el premi Gerrit Noordzij per les extraordinàries contribucions en els camps del disseny tipogràfic, la tipografia i l’educació tipogràfica. L’any 2017 es va convertir en Director Creatiu de Desenvolupament de Tipus Llatins a Morisawa, EUA. Se’n va a dormir molt d’hora.