Curs d'Interior Spaces

Direcció

Daniela Hartmann

Durada / Horari

Del 10 al 21 de juliol (40 hores)
De dilluns a divendres, de 10h a 14.15h

Idioma

Anglès

Nivell

Des de principiants amb formació creativa fins a alumnes de tercer curs

Preu

880 €

Els espais interiors són el nucli de l'entorn construït que organitzen les estructures i ens faciliten la vida, les activitats i el comportament social.

En aquest curs, els estudiants s'introdueixen en les complexitats del desenvolupament d'espais interiors, que requereix una reflexió especial sobre com l'ésser humà es relaciona amb l'espai. Per tant, l'atenció se centra no només en la definició de l'espai en la seva forma física i funció, sinó sobretot en l'experiència de l'espai, la seva percepció pels éssers humans.

Durant les dues setmanes que dura el programa, els alumnes exploraran la relació entre els elements de construcció, l'estètica d'un espai i els objectes que s'hi troben mitjançant exercicis breus i un disseny final d'interiors a petita escala.

El mètode pedagògic fomenta una manera flexible, adaptable i creativa de desenvolupar projectes de disseny d'interiors i fomenta la capacitat d'autoreflexió i una perspectiva individual entre l'espai i l'usuari. Els estudiants desenvoluparan habilitats d'observació i dibuix espacial, fabricació de models i investigacions de materials juntament amb una investigació i anàlisi exhaustiva com a part del procés de disseny.

Al final del curs els estudiants hauran après els fonaments del desenvolupament dels conceptes espacials i del disseny d'espais. Es dona prioritat a les estratègies d'aprenentatge que fomenten el pensament crític, la resolució de problemes i la capacitat de presa de decisions. Juntament amb els coneixements teòrics adquirits, els estudiants seran capaços de produir maquetes a petita escala, esbossos i dibuixos que aprofundeixin en els coneixements i proporcionin les habilitats necessàries per a una comunicació i presentació acurades d'un projecte de disseny d´interiors.

Daniela Hartmann

Daniela Hartmann és una arquitecta d'interiors professional graduada a Alemanya. És fundadora de dhd Daniela Hartmann Design, un estudi d'interiorisme amb seu a Barcelona especialitzat en projectes residencials, comercials i públics. Abans de formar dhd, va ser cofundadora de l'oficina d'arquitectura Hidalgo Hartmann. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos premis i ha estat àmpliament publicada en revistes i llibres especialitzats nacionals i internacionals. Daniela té una àmplia experiència docent en estudis de grau i postgrau a l'Escola Superior de Disseny i Enginyeria Elisava.

 

També et pot interessar el Màster en Disseny de l’Espai Interior.