Curs d'Ephemeral Design for Social Interaction

CURS POSPOSAT

Sol·licita informació

CURS POSPOSAT

Direcció

John Gillen, Irini Vazanellis, Stan Vrebos

Duració // Horari

CURS POSPOSAT

Idioma

Anglès

Nivell

Intermedi / Avançat

Preu

625 €

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

Temporary Pleasure és un col·lectiu d'arquitectes, productors d'esdeveniments i creatius de night clubs que generen noves maneres d'imaginar, construir i utilitzar el club – junts.

Què és un club? Acompanya'ns durant cinc dies de conferències i tallers de disseny on explorarem el disseny dels espais dels night clubs i treballarem en equip per realitzar una instal·lació efímera.

Durant aquest taller investigarem una setmana:

  • L'activació d'espais trobats amb una infraestructura i materials mínims
  • Utilitzar l'arquitectura i la programació temporals per posar en marxa energies i veus locals
  • Capacitar els creatius del club per construir pistes de ball de bricolatge
  • Posar en pràctica el disseny mitjançant la construcció dun prototip

Recerca i antecedents

Aprendre sobre la història dels espais dels clubs, l'arquitectura dels clubs i els problemes a què s'enfronten la indústria de la vida nocturna i les comunitats dels clubs actualment.

Desenvolupament i producció del disseny

Desenvolupar un disseny per a un espai de club temporal fent servir una infraestructura i materials mínims.

Construir i provar un prototip

Construir un prototip d'instal·lació de club efímer a un equip multidisciplinari.

Aquest taller és facilitat per Temporary Pleasure, un col·lectiu d'arquitectura rave que genera noves maneres d'imaginar, fer servir i construir el club junts. Instagram: @temporary.pleasure

John Gillen

Director, Temporary Pleasure

John és un arquitecte, productor i autor amb més de 10 anys dexperiència en arquitectura de clubs, disseny despais temporals i producció desdeveniments. Després d'haver treballat en clubs des que podia caminar, va ser testimoni del declivi de la indústria de la vida nocturna a Irlanda natal ia la resta del món. Va posar en marxa Temporary Pleasure, un col·lectiu d'arquitectura de discoteques dedicat a dissenyar i desenvolupar la propera generació de clubs, i després d'estudiar el Màster d'Arquitectura Efímera i Espais Temporals a Elisava, va dirigir un taller pilot a Barcelona. Els espais pop-up, els esdeveniments i els tallers de disseny de Temporary Pleasure permeten als creatius construir locals DIY que responen a les necessitats de les escenes i comunitats locals.

Irini Vazanellis

Facilitadora de tallers i gestora de projectes, Temporary Pleasure

Irini és una gestora de projectes amb aptituds per a la comunicació que ha treballat en l'àmbit del disseny i la construcció durant més de 10 anys, col·laborant en projectes que van des de gratacels fins a instal·lacions artístiques temporals, passant per tota la resta. Va estudiar la Llicenciatura en Enginyeria Estructural a la Universitat de Melbourne i el Màster d'Arquitectura Efímera i Espais Temporals a Elisava. Irini facilita els tallers de disseny de Temporary Pleasure i coordina l'equip multidisciplinar i internacional.

Stan Vrebos

Arquitecte principal, Temporary Pleasure

Stan és un arquitecte que treballa en ocupacions temporals a la ciutat que reimaginen i donen nova vida a l'espai públic vacant de manera contemporània en benefici de la comunitat jove. Durant més de cinc anys s'ha especialitzat en l'arquitectura de festivals i raves dirigint tallers d'arquitectura i construint locals per a clubs. Com a arquitecte principal de Temporary Pleasure, Stan guia el procés de disseny de l'espai amb sensibilitat per a la selecció de materials, mètodes de construcció innovadors i pràctics i molta experiència pràctica.