Curs d'Eines del Dissenyador: Crear, Retocar i Presentar amb Suite Adobe

Direcció

Quique López i Valeria Dubin

Durada // Horari

Del 12 al 23 de setembre 2022 (36 hores)
De dilluns a divendres: de 16.30h a 21.15h (14 y 21 sense classe)

Idioma

Castellà

Nivell

Introducció / Intermedi

Preu

680 €
- Alumni Bold (15% descompte).
- Estudiants Elisava (25% descompte).

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

En aquest curs de 8 sessions, 36 hores en total, tractarem d´aproximar-nos al´ús de les eines professionals d´Adobe dedicades al món del disseny gràfic.

A partir de 3 exercicis de fàcil aplicació al món laboral —Qui no ha hagut de fer una presentació a la seva empresa? A qui no li han passat uns arxius en un programa de difícil pronunciació (InDesign, Photoshop, Illustrator?) i no ha sabut què fer-ne?—, intentarem explicar l'ús bàsic de les eines que els dissenyadors gràfics utilitzem a diari per elaborar els nostres dissenys.

Una presentació, el retoc d'un fitxer ja creat i dissenyat o la maquetació d'un dossier de treball o una revista seran les pràctiques que ens portaran a recórrer el món Adobe CC, explicar i analitzar les característiques d'aquests programes i posar en pràctica és com millor s'aprèn, cadascuna de les opcions que ens ofereix aquest poderós programari. Anirem repetint l'ús de diferents eines i processos de treball, avançant en el coneixement per aprofitar al màxim els programes.

De menys a més complexos, la realització d'aquests exercicis ens donaran prou confiança per poder afrontar el retoc, la creació o el disseny d'aquestes peces gràfiques elementals en qualsevol professió sense necessitat de ser dissenyadors gràfics.

Destinataris: Estudiants de disseny, arquitectes, fotògrafs, il·lustradors i altres creatius i altres professionals que necessitin treballar i maquetar documents gràfics i presentacions.

L'objectiu principal és aconseguir que l'alumne/a adquireixi els coneixements necessaris per convertir el seu projecte o idea, presentació, etc., en un document digital maquetat de manera coherent, intentant optimitzar i maximitzar les principals eines informàtiques que fan servir dissenyadors gràfics.

Valeria Dubin

Nascuda a São Paulo, Brasil on vaig estudiar Comunicació Visual a la Universitat Mackenzie (1997). Als 23 anys vaig decidir viure noves experiències i vaig venir a Barcelona a passar-hi una temporada que s'estén fins avui. Cofundadora i directora d'art a Estudi Canó (1998_2015). Actualment desenvolupo projectes de branding i estratègia de marca, campanyes de comunicació i disseny d'espais gràfics. Dedico gran part del meu temps a la docència a Elisava (des del 2010) ia Domestika.org (des del 2019) ja que m'apassiona transmetre els coneixements que he anat adquirint amb el pas de tants anys.

Quique López

Pare, persona i dissenyador, no necessàriament en aquest ordre. Vaig estudiar un postgrau en Tipografia Avançada i un Màster en Arts Gràfiques. Abans em vaig llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques i em vaig diplomar en Sociologia. Fundador i Director creatiu de l'estudi de disseny Pino (pino.design), l'estona lliure que tinc ho dedico a la docència a diverses escoles de disseny presencials de Barcelona i online.

Des de fa 6 anys, Director de Masters en Disseny Editorial i Gràfic (ESDESIGN). Jurat LAUS 2014 a la categoria Estudiants, Premi Graffica 2010 amb el Col·lectiu Muuu i Premi LAUS Plata el 2021 en categories de Naming i Editorial.