Curs Bcn 2.0 Creative Lab

CURS POSPOSAT

Sol·licita informació

CURS POSPOSAT

Direcció

Irene Pereyra

Duració // Horari

CURS POSPOSAT

Idioma

Anglès

Nivell

Intermedi

Preu

625 €

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

L'objectiu del taller és aprofundir en com aconseguim solucions creatives, i entendre les eines i processos disponibles que s'han demostrat que aprofiten la nostra creativitat per poder aplicar aquestes tècniques per resoldre qualsevol tipus de problema de disseny que pugui aparèixer en el futur.

L'objectiu d'aquest taller és trobar una manera que pugui millorar la vida pública de Barcelona. Cada equip triarà un element o servei existent per millorar, com per exemple la recollida d'escombraries, el metro, el bicing, etc. Al final de la setmana, cada equip presentarà la seva idea de “Barcelona 2.0 actualitzada”. La solució final pot ser tan realista o fantàstica com us agradaria que fos i es pot presentar i explicar en el material o programari que trieu.

Irene Pereyra

Irene Pereyra és la cofundadora de l'estudi de disseny d'interacció "Anton & Irene". Ha creat experiències interactives per a una gran varietat de clients i projectes, com ara el redisseny digital del Met Museum, el diari nord-americà USAToday, l'artista Shantell Martin, l'empresa d'il·luminació austríaca Zumtobel i una enquesta en col·laboració amb SPACE10/IKEA sobre el futur de la vida comunitària. L'estudi també dedica 3 mesos a l'any en projectes de disseny autoiniciats.