Elisava Circular

Què fem


L’emergència climàtica ja no és cosa del futur, és una urgència real que hem d’encarar ja. Com a escola de disseny tenim una gran càrrega de responsabilitat. Ens comprometem amb el canvi i volem predicar amb l’exemple en el nostre dia a dia. Per això, hem creat la comissió Elisava Circular amb l’objectiu de reduir l’empremta ecològica de l’Escola.

Aquestes són les primeres accions que hem posat en marxa:

  • Hem retirat les ampolles de plàstic de la cafeteria i les hem substituït per ampolles de vidre retornables.
  • Hem instal·lat noves fonts d’aigua potable en totes les plantes de l’Escola, inclosa la cafeteria, perquè puguis reomplir qualsevol envàs o ampolla.
  • Second Life Material Corner: com hauràs vist, al costat de la Sala d’Estudiants hem habilitat una zona per deixar els materials restants que ja no necessitis perquè altres alumnes puguin reutilitzar-los en els seus projectes. En aquest mateix espai s’hi pot trobar un contenidor de reciclatge de piles.
  • Contenidors per reciclar el plàstic a les dues terrasses (plantes 1 i 3).
  • Reducció de l’ús de paper i ús dins tot l’entorn escolar de paper reciclat 4.0., que redueix la talla d’arbres, el consum d’aigua i electricitat, i les emissions de diòxid de carboni.


Aquest esforç només té sentit si el duem a terme entre totes i tots. Si tens qualsevol idea, suggeriment o proposta de millora, escriu-nos a circular@elisava.net.


Qui som


Claire Dubus (cdubus@elisava.net)

Salva Fábregas (sfabregas@elisava.net)

Attassa Cabrera (acabrerap@elisava.net)

Joaquim Matutano (jmatutano@elisava.net)

Carla Casas (ccasas@elisava.net)

Irene Domínguez (representant alumnes Grau en Disseny)

Jonas Escudero (representant alumnes Grau en Enginyeria de Disseny Industrial)

Sergio García Boguña (representant alumnes Grau en Enginyeria de Disseny Industrial)