Cor 4 18

Presentació

El Cor 4 18 es va fundar al 2015 i actualment està format per un total de 40 membres d’entre 17 i 55 anys, sota la direcció de Toni Solé professor de cant i director de diferents formacions corals i  cantant del grup Allioli Versions.

4 18 és un grup innovador, dinàmic, enèrgic i positiu que aposta per la cultura de treball, la disciplina, l'esforç i la companyonia. Un grup que està sempre disposat a assumir reptes i créixer.

Des de la seva creació, el cor ha actuat en diversos esdeveniments organitzats per Elisava (com els Actes de Graduació, el concert de Nadal o el Design Does Fòrum) però també ha participat en múltiples concerts privats i benèfics.

Un dels moments més destacats del cor és al 2015, quan el cor decideix presentar-se a la tercera edició del programa de TV3 “Oh Happy Day” on va ser seleccionat juntament amb 19 grups més entre els 45 candidats convocats.

Per què 4 18?

4 18 és un color de la gamma Pantone, un gris fosc que sorgeix de la suma de tots els colors que conformen el cor; una representació de l'heterogeneïtat dels seus integrants i la diversitat de disciplines i personalitats que el conformen. 

Qui s’hi pot apuntar?

El Cor 4 18 és una activitat gratuïta oberta a tota la comunitat Elisava: alumnes i alumnes de Grau, de Màster i Postgrau, professors i PAS.

Com m'apunto?

Si vols apuntar-te al cor envia un correu a gospel@elisava.net