Carrer Àvila 84

carrer-avila-84-01
Estudiant/s

Nicola Pacini

Tutoritzat per

Daniela Hartmann, Raúl Sánchez

Promoció

2020

Topic Nature
Un espai habitable envoltat de natura. A través de la composició de tres volums dins de l’espai disponible d’un esquelet industrial, el disseny combina jardins i àrees d’estar com si el verd fos una paret natural. Això es millora encara més en el nivell de la planta baixa en elevar els volums i crear un gran espai obert, que garanteix la continuïtat visual en les principals àrees. El resultat és una arquitectura suspesa que crea espais ombrejats i còmodes on s’ubiquen les diferents estances. Clarament separades, la zona d’estar i la zona de nit es situen en dos nivells diferents, respectivament, la cuina, el menjador i la sala d’estar a la planta baixa, mentre que el dormitori principal, la zona de nens i l’espai per a convidats al primer pis.
carrer-Avila-84-02
carrer-Avila-84-03
carrer-Avila-84-04
carrer-Avila-84-05
carrer-Avila-84-06