Beques Gràffica

Què són les Beques Gràffica?

Es tracta d'una convocatòria oberta de beques, organitzada per Elisava i Gràffica, destinada a tots els alumnes que disposin d'una titulació universitària de grau, una diplomatura o altres estudis superiors i que vulguin cursar un dels màsters de l'àrea de disseny gràfic a l'escola.

En què consisteix la convocatòria?

Els participants han de presentar a un jurat el seu portafoli i/o un vídeo d'un minut de durada.
Els criteris en què es basarà el jurat seran la creativitat i la qualitat del material lliurat.

Com funcionen les beques?

S'atorga una beca del 50% i dues beques del 25% de descompte sobre el preu de matrícula d'un dels següents màsters:


Els alumnes que vulguin optar a les beques hauran de detallar quin màster els agradaria cursar i enviar el material a becagraffica@elisava.net:

Portafoli (pdf digital i/o portafoli web)
Vídeo de màxim 1 minut explicant quina és la seva motivació per formar part del màster

Termini de la convocatòria

 • Inici: dimecres 6 de març de 2019.
 • Tancament del termini de participació: diumenge 24 de març, 23:59h hora espanyola (UCT +1).

Resolució

El Jurat estarà format per responsables d'ELISAVA i Gràffica. Els noms dels guanyadors es faran públics el diumenge 29 de març als webs i a xarxes socials d'ELISAVA i de Gràffica.

Condicions legals de les beques

 1. Promoció vàlida per al curs 2019-2020 en qualsevol dels cinc programes de l'àrea de disseny gràfic citats anteriorment amb inici al setembre de 2019 i al febrer 2020.
   
 2. Els participants que vulguin optar a la beca, han d'especificar quin master voldrien cursar i enviar el seu portafoli i/o CV juntament amb un vídeo, d'un minut de durada, en què exposen la seva motivació per cursar el màster a becagraffica@elisava.net.
   
 3. Un cop es coneguin els guanyadors de les beques, aquests faran la preinscripció al màster i el pagament inicial de 400 € requerit durant el procés. Un cop es rep la carta d'acceptació, l'estudiant haurà d'escollir la següent opció de pagament: "Fraccionat en dues quotes":
  • L'alumne assumirà el primer pagament, el qual haurà d'efectuar durant els 15 dies naturals següents a la confirmació de l'admissió.
  • Es descomptarà l'import corresponent a la beca al segon pagament. En cap cas s'abonarà en compte l'import de la beca.
    
 4. En el cas que alguns dels guanyadors decideixin finalment no cursar el màster, el jurat podrà assignar les beques als candidats finalistes.
   
 5. La renúncia a la realització del curs en la convocatòria 2019-2020 comportarà la pèrdua de la beca.


Nota 1: per a poder participar cal enviar el material que se sol·licita a les bases; en cap cas es necessari fer la preinscripció abans de saber-ne el resultat.
Nota 2: una de les beques podria quedar deserta si el jurat determina que els candidats no compleixen amb els requisits establerts.

Nota legal

Les dades que voluntàriament lliuren els participants en el formulari adjunt seran desades a una base de dades anomenada BDGAEESD, titularitat d'ELISAVA, Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Només farem servir les dades per atendre la aquesta sol·licitud i per informar de les nostres activitats i cursos per correu ordinari o electrònic. En tot cas, i en qualsevol moment, els candidats podran consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament de les seves dades dirigint-se a les nostres oficines situades a La Rambla 30-32 de Barcelona (AA/TT: Departament d'Administració) o per correu electrònic a l'adreça administracio@elisava.net.

La participació en aquest concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies