Viver Elisava Alumni

Elisava compta amb més de 50 anys d'experiència en l'ensenyament del disseny i l'enginyeria i continua contribuint cada any a la formació de milers de professionals. Des de Elisava Alumni hem desenvolupat un programa específic que treballa per a donar suport a aquells Alumni que vulguin emprendre duent a terme projectes empresarials innovadors, solvents i viables. Així neix el Viver Elisava Alumni, situat dins de la Incubadora Almogàvers de Barcelona Activa.

Cada any, llancem una convocatòria per a seleccionar els projectes que formaran part d'aquesta iniciativa i els quals tindran a la seva disposició un espai per desenvolupar la seva activitat; sempre amb el suport d’Elisava i el suport tècnic de Barcelona Activa.

Projectes incubats
 

Nido Innova

Sistema de contenció i estimulació sensorial per a nounats prematurs.

ADDA Lab

Equip de dissenyadors, arquitectes, enginyers i comunicadors que treballa juntament amb col·laboradors per explorar com els sistemes i processos poden ser optimitzats per accelerar el canvi al nexe del disseny, l’arquitectura i l’entorn.

Unifit

Plataforma per connectar grans col·lectius, com universitats amb els seus estudiants o empreses amb treballadors; facilitant la comunicació, la informació i millorant el seu benestar i la seva salut.

Flora in Paradise

Projecte empresarial que es dedica al disseny i la producció de joiera ètica atemporal inspirada en la natura.
 

Projectes que han passat pel Viver


Addit·ion

Estudi de disseny i enginyeria especialitzat en la Fabricació Additiva (Impressió 3D).

Indianes

Disseny de calçat amb materials naturals i ecològics. Des de Indianes prevalen la comoditat de l'usuari així com la fabricació ètica i la transparència empresarial.

NABRU

Iniciativa per ajudar les ciutats a adaptar les seves infraestructures als desafiaments actuals del transport.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies