Viver Elisava Alumni

Elisava compta amb més de 50 anys d'experiència en l'ensenyament del disseny i l'enginyeria i continua contribuint cada any a la formació de milers de professionals. Des de Elisava Alumni hem desenvolupat un programa específic que treballa per a donar suport a aquells Alumni que vulguin emprendre duent a terme projectes empresarials innovadors, solvents i viables. Així neix el Viver Elisava Alumni, situat dins de la Incubadora Almogàvers de Barcelona Activa.

Cada any, llancem una convocatòria per a seleccionar els projectes que formaran part d'aquesta iniciativa i els quals tindran a la seva disposició un espai per desenvolupar la seva activitat; sempre amb el suport d’Elisava i el suport tècnic de Barcelona Activa.

Convocatòries Viver Elisava Alumni

Projectes incubats

Indianes

Disseny de calçat amb materials naturals i ecològics. Des de Indianes prevalen la comoditat de l'usuari així com la fabricació ètica i la transparència empresarial.

Addit·ion

Estudi de disseny i enginyeria especialitzat en la Fabricació Additiva (Impressió 3D).

Nido Innova

Sistema de contenció i estimulació sensorial per a nounats prematurs.

espaiO

Plataforma en línia que connecta les persones amb espais en els quals poden treballar, reunir-se i fer exercici, permetent-los pagar només pel temps que romanen en aquests espais.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies