Notícies d'Alumnes

Visita d’Elisava Alumni a l’Estudi de David Ruiz

Data:

El reconegut publicista i dissenyador gràfic, David Ruiz, va obrir les portes del seu estudi a un grup d’Alumni Bold. «Es diu que una persona a l’Edat Mitjana rebia al llarg de tota la seva vida els mateixos impactes visuals que rebem nosaltres durant un dia». Com fer-ho perquè ens vegin i es parin? Per a David Ruiz «si no emociones, estàs mort».

El publicista va explicar a la visita un cas d’èxit de ‘Bodegues Torres’, «des de l’esbós al projecte final». En aquest cas, es va passar d’una idea inicial d’insercions publicitàries a premsa per millorar la imatge dels seus vins a un projecte totalment innovador que consistia en la celebració d’un sopar real amb persones convidades d’influència de diferents disciplines artístiques i, pel que es va comptar amb especialistes de la fotografia, de l’estilisme, la cuina o l’arquitectura, entre d’altres. Un projecte exitós, encara en marxa, que podeu consultar en detall en aquesta web.

La visita va finalitzar amb un llarga i distesa xerrada on els Alumni Bold van poder preguntar tots els seus dubtes i inquietuds i van intercanviar impressions amb un professional com el David Ruiz, amb àmplia experiència en el sector, nombrosos premis a nivell nacional i internacional i amb clients entre els que es troben gran marques com Audi, l’Ajuntament de Barcelona, Camper, Estrella Damm, Honda, Factory Base, Levi’s o el Palau de la Música, entre d’altres.

«Tenir sempre clar el vostre objectiu, a on voleu arribar, superar les vostres pors, apassionar-vos pel que feu i treballeu, treballeu i treballeu», van ser alguns dels consells que David Ruiz va donar als participants.

David Ruiz va fundar l’estudi Ruiz+Company després de treballar a diferents agències de publicitat de primer nivell como Ogilvy o Saatchi. La seva feina està avalada per 119 premis de diverses disciplines com ara el primer Gran Prix de publicitat gràfica aconseguit per Espanya en el festival Clio a San Francisco, amb una campanya per a Levi’s; la medalla d’or de l’Art Directors Club de Nova York; 2 lleons en el Festival Internacional de Canes; 6 Red Dot Awards en el festival de disseny d’Essen i 5 trofeus Laus d’or.

El 2009 el seu estudi va ser nomenat ‘Estudio de Diseño de la Década’ per una enquesta realitzada per la revista ‘El Publicista’ a 5000 professionals del sector.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies