Notícies d'Alumnes

Ticc*: un sistema de llums intermitents per cascs que promou la mobilitat segura i sostenible

Data:


Un dispositiu de llums intermitents que s'adapta a tots els cascs del mercat per tal de promoure i millorar la mobilitat sostenible dels usuaris de patinets elèctrics, bicicletes o monopatins. Aquesta és la filosofia amb la qual es presenta Ticc*, un dels projectes escollits en la convocatòria d'Elisava Crowdunding Challenge per rebre suport expert en el disseny i llançament de la seva campanya de micromecenatge. 

La iniciativa està liderada per l'Alumni Sergi Paez, juntament amb Guillem Crosas, Jordi Planas i Bàrbara Montoto: un grup de quatre emprenedors d'àmbit acadèmic i professional divers que ha treballat conjuntament per crear una nova forma de moure’s amb Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), de manera més segura, més sostenible i de disseny.
 

Sistema de sensors de moviment i compromís amb la mobilitat urbana sostenible


L'innovador sistema de sensors de moviment de Ticc* permet que l’usuari pugui indicar a la resta d’usuaris de la via pública la direcció que prendrà amb un lleuger moviment de cap a esquerra o dreta, sense retirar les mans del manillar. Per augmentar-ne la seguretat, l’aparell disposa d’un sistema d’altaveus connectats a la llum que informa l’usuari quan l'intermitent s’ha activat. A més, Ticc* està compromesa amb la mobilitat urbana sostenible, motiu pel qual la carcassa del dispositiu està elaborada amb plàstic reciclat i material biodegradable. 

L’empresa llançarà aquest estiu una campanya a Kickstarter per buscar inversors que els permeti començar la producció dels intermitents. Els qui col·laborin en la campanya de crowdfunding seran els primers usuaris del món a integrar intermitents al seu casc de bici o patinet i podran comprar el dispositiu Ticc* a un preu mes reduït.

Si vols conèixer més a fons el producte i la seva campanya de micromecenatge, no et perdis el Crowdfunding Challenge Live de dimarts 19 de maig a les 17h al nostre compte d'Instagram!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies