Notícies d'Alumnes

T’expliquem les últimes trobades d’Elisava Alumni a Londres i Bogotà

Data:

El passat mes de setembre Elisava Alumni va seguir reforçant la seva activitat internacional organitzant dues trobades d’Alumni a Colòmbia i Regne Unit.

El dia 2 de setembre, en el marc del Congrés 4 GN organitzat per un Alumni d’ELISAVA a Bogotà, es va convidar als antics alumnes participants en l’anomenat congrés a una trobada de networking en el stand que ELISAVA tenia dins el 4 GN. Els assistents, fonamentalment Alumni de Màster i Postgrau, van valorar molt positivament aquestes trobades i el suport de l’Escola a la tasca dels Alumni que viuen fora.

Posteriorment, el 16 de setembre, es van convocar els Alumni que viuen i treballen a Londres a un after work. L’objectiu del mateix era el de fomentar l’intercanvi entre la comunitat ELISAVA que actualment viu i treballa a UK, afavorir el networking professional i, en definitiva, consolidar l’esperit ELISAVA.

El participants, Alumni tant de grau com de Màster i Postgrau, van valorar molt positivament la trobada i van plantejar possibles intervencions futures a Londres, una ciutat on es desenvolupen moltes accions relacionades amb el món del disseny.

La internacionalització de l’Associació a través de trobades com les que queden recollides anteriorment o a través d’altres accions és un dels objectius per a l’Associació Elisava Alumni durant el curs 2016-2017. Seguirem informant de futures actuacions similars per poder fer partícips de la comunitat ELISAVA a tots els nostres antics alumnes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies