Notícies d'Alumnes

S’obre la convocatòria ELISAVA – La Capell

Data:

 

ELISAVA i La Capell obren aquesta convocatòria amb l’objectiu d’identificar entre 6 i 8 peces d’alumnes i Alumni Bold d’ELISAVA per ser exposades i comercialitzades a la botiga que La Capell té a la Plaça Nova de Barcelona (davant de la Catedral), per on cada any hi passen milers de persones.

No us perdeu aquesta fantàstica oportunitat i envieu les vostres propostes abans del dia 20 de juny de 2016! Per a més informació sobre com participar, descarregueu-vos les bases aquí.

En el marc d’aquesta convocatòria, Elisava Alumni organitza dues sessions formatives sobre dues temàtiques directament relacionades amb la mateixa, aquestes sessions s’han pensat especialment per aquelles persones que vulguin participar en la citada convocatòria però són obertes a tota la comunitat ELISAVA:

  • “L’autoproducció i el dissenyador, claus per fer real la teva idea de producte” el proper 12 de maig de la mà de Jordi Llopis. Més informació i inscripcions aquí
  • “Propietat intel·lectual, passos a tenir en compte per protegir el teu projecte”, de la mà de Mario Sol. Data a concretar properament.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies