Notícies d'Alumnes

Red Dot Award pel Packaging dels Olis d'Oliva ed'o en què va participar el Elisava Alumni Luis Rodrigo Anaya

Data:

L'Edició Maridatge DELUXE dels Olis d'Oliva ed'o ha rebut recentment a Berlín un Red Dot Award.

Luis Rodrigo Anaya, alumni del Màster en Estratègies de Comunicació i Publicitat d'ELISAVA durant el curs 2010-2011 i Director Creatiu de l'estudi de disseny gràfic a Barcelona Mediactiu, ha estat a la Gala dels Red Dot Awards que es va celebrar recentment a Berlín juntament amb l'equip de l'estudi i Selective Export, marca creadora dels olis ed'o.

El projecte ha rebut el Grand Prix de la categoria de Packaging, el màxim reconeixement d'aquests premis considerats els Oscar del Disseny. Un certamen internacional que aquest any ha rebut i avaluat més de 8.600 projectes procedents de més de 50 països.

El jurat de l'organització Red Dot, format per 24 experts internacionals, ha valorat així el projecte:

"El packaging dels Olis d'Oliva ed'o és completament convincent: l'elegant forma orgànica de les ampolles no només és excepcionalment bella i reposa bé a la mà, sinó que també simbolitza la fluïdesa de l'oli degotant. El fet que les dues ampolles siguin presentades juntes seguint el principi del Yin Yang reflecteix l'equilibri natural associat amb la qualitat d'aquest producte alimentari i la naturalesa del seu origen, arrodonint aquest concepte excel·lent de packaging minuciosament pensat i dissenyat."


Més detalls al blog de Mediactiu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies