Notícies d'Alumnes

Premis - Xile dissenya per a Falabella

Data:

La col·lecció «FW13», creada per Alejandra Cruz, antiga alumna del Màster en Fashion Design. Disseny i Moda d'ELISAVA i una de les tres integrants de la marca SISA, és la guanyadora del concurs Xile dissenya per a Falabella.

El passat 2 d'abril es van presentar les propostes de 10 dissenyadors en una desfilada organitzada per la productora Cazamoda i els grans magatzems Falabella en el marc de la Fira PIME de Xile. «FW13» va ser la guanyadora i les seves creadores dissenyaran una col·lecció especial per a que la companyia Falabella la comercialitzi en la seva xarxa de botigues de Xile.

L'antiga alumna de l'Escola ha format recentment l'estudi de moda SISA juntament amb Elisa i Trinidad Rodríguez. La marca pretén dissenyar col·leccions prêt a porter pensades des de l'art, l'arquitectura i el disseny, disciplines en què s'exerceixen els seus tres creadores. SISA proposa una mirada de la moda més enllà de les tendències, desmarcant-se del fast fashion i elaborant peces de caràcter atemporal, tant en el disseny com en la seva qualitat. L'estil de la marca és sobri, amb dissenys que busquen allò més essencial, prescindint d’ornaments.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies