Notícies d'Alumnes

Premis - Product Design Madrid

Data:

Álvaro Goula i Pablo Figuera, antics alumnes de Graduat Superior en Disseny d’ELISAVA, han estat guardonats amb el Premi de la Crítica de l’Associació d’Empreses de Disseny Espanyol (RED) per la seva col·lecció «Savage», en el marc de la fira Product Design Madrid, celebrada del 12 al 16 de febrer.

La col·lecció «Savage» està formada per accessoris de bany que fugen del racionalisme dominant en aquest tipus de productes i destaquen pel seu dinamisme i irregularitat formals. La proposta, produïda per l’empresa Boo in Barcelona, busca el contrast entre la rigidesa d’un material molt limitat com es la planxa d’alumini plegada, i la irregularitat i llibertat de forma que permet el tall a làser.

La col·lecció dels antics alumnes de l’Escola ha merescut el reconeixement oficial de l’Associació d’Empreses de Disseny Espanyol entre totes les propostes presentades en la primera edició de la fira Product Design Madrid, un espai per a joves dissenyadors nacionals i internacionals per exposar les seves propostes de productes industrials.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies