Notícies d'Alumnes

Premis - Lexus Design Award

Data:

Álvaro Goula i Pablo Figuera, antics alumnes de Graduat Superior en Disseny d'ELISAVA, han estat guardonats amb un Lexus Design Award pel projecte «B scooter».

El projecte dels dos antics alumnes de l'Escola és un patinet elèctric inspirat en la navalla suïssa i dissenyat especialment per a trajectes curts. El seient, el manillar i els pedals s'amaguen dins de la carcassa quan el patinet està plegat.

La proposta de l’Álvaro i el Pablo ha estat una de les 12 seleccionades entre els més de 1200 projectes presentats. El lliurament de premis va tenir lloc el passat 11 d'abril durant la Setmana del Disseny de Milà.

Els Lexus Design Awards són uns premis internacionals organitzats per la marca japonesa d'automòbils Lexus amb l'objectiu de fomentar la creativitat i donar suport als joves dissenyadors de tot el món. La temàtica d'aquesta primera edició del certamen era el "moviment", un concepte connectat directament a la vida quotidiana de les persones.


Projecte «B scooter»


Imatge dels guanyadors amb els membres del Jurat (Paola Antonelli, comissària de disseny del MoMA; Aric Chen, comissari de la Beijing Design Week, Jaime Hayon, dissenyador / artista; Toyo Ito, arquitecte i guanyador del premi Pritzker 2013; Birgit Lohmann, editora en cap de Designboom; i Kiyotaka Ise, president de Lexus International).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies