Notícies d'Alumnes

Premis - A’ Design Awards

Data:

Maurizio Capannesi, antic alumne del Postgrau en Disseny de Mobiliari d'ELISAVA, ha estat guardonat amb dos A’ Design Award pels projectes «Tako Lamp» i «Hermanas» respectivament.

«Tako Lamp», guanyador en la categoria de Productes i Projectes d'Il·luminació, és un llum de taula inspirat en la cuina espanyola. La paraula tako significa pop en japonès. Les dues bases recorden les plaques de fusta on se serveix el pop a la gallega, mentre que la seva forma i la banda elàstica evoquen un bento, la carmanyola tradicional japonesa. Les peces s'acoblen sense cargols, cosa que ajuda a un fàcil muntatge. Els forats perforats a la base i les peces superiors permeten el flux d'aire necessari per evitar el sobreescalfament.

La família de canelobres de fusta «Hermanas» ha estat premiada en la categoria de Mobiliari i Articles Decoratius i per a la Llar. El projecte pretén ajudar a crear un ambient acollidor. Cada canelobre una alçada única, de manera que la combinació de tots és capaç de simular l'efecte d'il·luminació de les espelmes.

Els A 'Design Awards són uns premis de disseny internacional amb seu a Milà que engloben una gran varietat de categories. El concurs va dirigit a dissenyadors i empreses i un dels seus objectius és dotar de la major difusió possible als projectes escollits.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies